Šou no more?

Krovna organizacija ŠOS, se odloča ali bo izbrisala iz registra svojih članic ljubljanski ŠOU zaradi ne demokratičnosti, ki smo ji bili priča to jesen, ko so potekale volitve. Če jo izbrišejo, nima več pravice do financiranja s strani ŠOS, kar pa je približno 90% njihovih prihodkov.

Bomo ostali brez bonov?

 

Če se to res zgodi, se lahko 5,5 milijonov  evrov začne stekati v druge žepe. Ljubljana oz. Univerza v Ljubljani pa pri tem veliko izgubi. ®e samo, če se nehajo ukvarjati z boni bo po svetu hodilo veliko lačnih študentov, vrjetno pa prav ne bo tudi gostincem. 

 

Šou ima pod svojim okriljem tudi: študentsko svetovalnico, brezplačno posredovalnico sob, sofinancira delovanje več zavodov kot so ŠOU Študentske založbe, Radia Študent, Šolt, K6/4 in drugih. Tukaj so potem še vsa študentska društva…

 Toda Slovenci so se izkazali za zelo podjetne, tako da ne dvomimo, da ne bo kdo drug poprijel za delo in mogoče ustvaril še boljše organizacije? 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.