SOF tudi letos študentom prijazen!

Letošnji, že 18. Slovenski oglaševalski festival, bo med 25. in 27. marcem potekal v Portorožu, in bo namenjen temam videza, trajnostnega razvoja in etike.

Tokrat bo poleg napetega tekmovalnega programa mogoče uživati v poslušanju zanimivih predavanj domačih in tujih strokovnjakov s področja komuniciranja in oglaševanja, se udeležiti poučnih delavnic in okroglih miz, ali pa se enostavno le zabavati. Študentska kotizacija, ki velja za vse tri dni festivala, znaša 120 evrov.

Na SOF-u tudi letos niso pozabili na študente. Tako bo Študentska sekcija Društva marketinga Slovenije v uvodnem nastopu prvi dan festivala predstavila svoj pogled na letošnjo oglaševalsko letino.

Posebnih gostov na SOF-u ne bo manjkalo. V četrtek bo Portorož obiskal priznani francoski oblikovalec Ora Ito, ki ga je v Slovenijo in na Slovenski oglaševalski festival povabila agencija Pristop. Ora Ito je oblikovalec, ki je doslej sodeloval z uveljavljenimi globalnimi blagovnimi znamkami, kot so Nike, Vuitton, Bic, Apple, Heineken, Toyota, Adidas …, v Sloveniji pa ga poznamo predvsem po njegovem sodelovanju z Gorenjem. Dan prej bo Američan Roger Dooley spregovoril o nevromarketingu. Veliko pozornosti bo namenjeno tudi primerom iz domače prakse – s svojimi projekti se bodo predstavili Si.mobil, Riko, Peko in še bi lahko naštevali.

Poleg tega bodo za vse študente tudi zelo zanimive delavnice: krizno komuniciranje, medijsko načrtovanje, spletno komuniciranje, tipologija v oglaševanju, raziskave v oglaševanju, kaj lahko dosežemo z dobro postprodukcijo ter kako se pripraviti na pogovor za službo je le nekaj takšnih zanimivih tem.

SOF vas seveda tudi tokrat ne bo pustil na cedilu in bo vsak večer priredil zabavo. Torej, če bi radi kaj novega izvedeli, se nekaj naučili, spoznali vse oglaševalce v slovenskem prostoru ali pa preprosto žurali – SOF je rešitev za vse!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.