Sodelujte v galeriji

Da imamo eno najboljših galerij, to veste. Da pa lahko pošljete tudi svoje slike, pa (mogoče) še ne veste.

Študentarija vas že dolgo časa razvaja z odličnimi galerijami. V naši galeriji, ki je iz dneva v dan vse bolj priljubljena, so svoje mesto našli Jan Plestenjak, Siddharta, Murat in Jose, Pero Lovšin, Jadranka Juras, Timo Maas, Erick Morillo, Desyn Masiello, Sven Väth, Satoshi Tomie, David Guetta, Robbie Williams, Marilyn Manson, Edo Maajka, Zabranjeno pušenje, Stoka, Gibboni, TBF, Maksim Mrvica, Tanja Saviæ, Dragana Mirkoviæ, Ceca in drugi. Obiskali pa smo tudi druge različne prireditve, kot so Erotični festival, Marinada, Maturantska parada, Brucovanje, Mortadeljada, Rock Otočec, Powerboat championship, Škisova tržnica, Splitski sejem navtike, House Spectrum, partiji v Globalu, Tramontani, Bachusu, Byblosu, Cvetličarni, K4 in še bi lahko naštevali.

Kot smo obljubili bomo vroče poletje popestrili s slikami iz večjih partijev na Jadranu, tudi vi pa imate možnost poslati slike svojega poletja, ki jih bomo objavili na portalu. Slike s partijev, koncertov ali drugih manifestacij in mest, ki jih boste obiskali to poletje nam pošljite na studentarija.portal@gmail.com s pripisom imena fotografa in vašega uporabniškega imena na Študentariji. Pošiljatelji bodo ustrezno nagrajeni s Š točkami. Galerija mora imeti najmanj 20 slik, urednik galerije pa si pridržuje pravico objaviti slike po svojem izboru na podlagi kvalitete posameznih slik. Dovoljeni formati so jpg in gif, galerije pa lahko pošljete zipane ali rarane.

Delite svoje užitke z ostalimi!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.