Sneži v naši bližini

S precejšnjo zamudo je danes v italijanskih Alpah vendarle zapadel prvi sneg. Iz zimskih športnih središč, ki ležijo na več kot tisoč metrih, tako poročajo o med 20 in 50 centimetrih novozapadlega snega.

S precejšnjo zamudo je danes v italijanskih Alpah vendarle zapadel prvi sneg. Iz zimskih športnih središč, ki ležijo na več kot tisoč metrih, tako poročajo o med 20 in 50 centimetrih novozapadlega snega. Iz Južne Tirolske o snegu poročajo šele na nadmorski višini okoli 2000 metrov. 

Še vedno ostaja večina smučišč zaprtih, očitno se organizatorji po toplem obdobju pretekli teden niso pravočasno pripravili na prihod zime, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Sneg pa povzroča preglavice v Španiji, kjer poleg sneženja avtomobilski promet in plovbo ovirajo tudi dež in nevihte. Oblasti so tako za danes skoraj za celotno državo razglasile izredne vremenske razmere. Na severu Španije je kar 30 gorskih prelazov prevoznih le s snežnimi verigami, na obali Atlantskega oceana pa je veter dosegel hitrosti do 130 kilometrov na uro, zaradi metrskih valov pa so morala plovila ostati v pristaniščih, še poroča dpa. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.