Smučaj (naj)cenejše – smučaj z Univerzo v Ljubljani

Univerza v Ljubljani razpisuje športni program Alpsko smučanje, ki je namenjen vsem študentom Univerze v Ljubljani. K prijavi vabijo tako smučarje začetnike kot tiste z več letnimi izkušnjami na belih strminah.

Nočna smuka poteka vsak četrtek od 18.30 do 22.00 ure na Starem vrhu. Prijave zbirajo vsak teden do četrtka do 14. ure. Program poteka le v primeru, da je dovolj prijavljenih, o čemer boste obveščeni v četrtek do 16. ure. Vstopnica znaša samo 11 €.

Študentje na smučišče pridete sami, prevoz ni organiziran. Zbor študentov je pri glavni blagajni na spodnji postaji sedežnice med 18.30 in 19. uro. Za udeležbo v programu je obvezno predložiti veljavno študentsko izkaznico Univerze v Ljubljani. Študentje pri izvajalcu programa (Gorazd Janko, prof. tel. vzg.) prevzamete kartonček, s katerim lahko na blagajni smučišča kupite vstopnico po subvencionirani ceni, ki znaša 11 €.

Več o programu si preberite tukaj, prijavite pa se lahko preko spletne prijavnice.

Center za univerzitetni šport ponuja tudi druge priložnosti za vključitev v športne aktivnosti. Preverite ponudbo in termine brezplačne rekreativne vadbe ter se prijavite.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.