Smučaj (naj)cenejše – smučaj z Univerzo v Ljubljani

Univerza v Ljubljani razpisuje športni program Alpsko smučanje, ki je namenjen vsem študentom Univerze v Ljubljani. K prijavi vabijo tako smučarje začetnike kot tiste z več letnimi izkušnjami na belih strminah.

Nočna smuka poteka vsak četrtek od 18.30 do 22.00 ure na Starem vrhu. Prijave zbirajo vsak teden do četrtka do 14. ure. Program poteka le v primeru, da je dovolj prijavljenih, o čemer boste obveščeni v četrtek do 16. ure. Vstopnica znaša samo 11 €.

Študentje na smučišče pridete sami, prevoz ni organiziran. Zbor študentov je pri glavni blagajni na spodnji postaji sedežnice med 18.30 in 19. uro. Za udeležbo v programu je obvezno predložiti veljavno študentsko izkaznico Univerze v Ljubljani. Študentje pri izvajalcu programa (Gorazd Janko, prof. tel. vzg.) prevzamete kartonček, s katerim lahko na blagajni smučišča kupite vstopnico po subvencionirani ceni, ki znaša 11 €.

Več o programu si preberite tukaj, prijavite pa se lahko preko spletne prijavnice.

Center za univerzitetni šport ponuja tudi druge priložnosti za vključitev v športne aktivnosti. Preverite ponudbo in termine brezplačne rekreativne vadbe ter se prijavite.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.