Slovenstvo

Družina, vera, država, kot edini smoter; trije podporni stebri vsega, čemur lahko rečemo "Slovenstvo", kot primer "dobrosti same na sebi" ? Domoljubje, ta "ljubka fasada" premetenih nacionalistov, ki nas s  svojimi "danajskimi darovi" želijo prepričati v preroštvo in metafizično podstat svojih "prepričanj", kot zveličavne vrednote – smo mar pod debelo plastjo vseh demagoških parol in klubaško strastjo, s katero smo pripravljeni braniti domnevno izvorno "slovenske vrednote", sploh še ljudje?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Sea Star festival

Podarjamo 2 vstopnici za "Hrvaški Exit" oz. Sea Star festival, ki se bo odvijal 26. in 27.5. v Umagu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi "Kje v Umagu se bo odvijal festival Sea Star?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fetch The Vibe pres. Illusion II

Podarjamo 3x1 vstopnico za Fetch The Vibe pres. Illusion II z Matadorjem in Art Departmentom. Izpolni obrazec in v polje za odgovor prilepi link do svojega najljubšega komada glavnih dveh akterjev tokratnega dogodka.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.