Slovenski dan vodenja

23.5.2009 se bo v Ljubljani odvijal prvi Slovenski dan vodenja, namenjen vsem vodjem in tistim, ki to želijo postati.

Udeleženci prvega Vodstvenega inkubatorja organiziramo

»Slovenski dan vodenja«

V soboto 23. maja 2009, vas ob 10. uri pričakujemo v Veliki predavalnici Kemijskega inštituta v Ljubljani (1. nadstropje) 

Gostje predavanj in okrogle mize bodo Nataša Pirc Musar (Informacijska pooblaščenka), Enzo Smrekar (Droga Kolinska), Zoran Mihajlovič (Studio 12), Alojz Šket (Atama), Smiljana Milošev Tuševljak (Lek), Ervin Repovš (Plastika Repovš) ter ostali, pridružil pa se nam bo tudi gost presenečenja, katerega ime naj zaenkrat ostane skrivnost.

Naj vam zaupamo le to, da bomo na predavanju ge. Nataše Pirc Musar izvedeli vse o javnem nastopanju, okrogla miza pa se bo odvijala v smeri "Ali se vodja rodi ali naredi?". Okroglo mizo bo moderirala udeleženka Vodstvenega inkubatorja Nina Zupančič.

Ker je število mest omejeno, so prijave obvezne na e-naslovu dan.vodenja@gmail.com. Ob prijavi navedite svoje ime, priimek ter e-naslov. Vse dodatne informacije so dosegljive na zgornjem e-naslovu.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.