Slovenski dan vodenja

23.5.2009 se bo v Ljubljani odvijal prvi Slovenski dan vodenja, namenjen vsem vodjem in tistim, ki to želijo postati.

Udeleženci prvega Vodstvenega inkubatorja organiziramo

»Slovenski dan vodenja«

V soboto 23. maja 2009, vas ob 10. uri pričakujemo v Veliki predavalnici Kemijskega inštituta v Ljubljani (1. nadstropje) 

Gostje predavanj in okrogle mize bodo Nataša Pirc Musar (Informacijska pooblaščenka), Enzo Smrekar (Droga Kolinska), Zoran Mihajlovič (Studio 12), Alojz Šket (Atama), Smiljana Milošev Tuševljak (Lek), Ervin Repovš (Plastika Repovš) ter ostali, pridružil pa se nam bo tudi gost presenečenja, katerega ime naj zaenkrat ostane skrivnost.

Naj vam zaupamo le to, da bomo na predavanju ge. Nataše Pirc Musar izvedeli vse o javnem nastopanju, okrogla miza pa se bo odvijala v smeri "Ali se vodja rodi ali naredi?". Okroglo mizo bo moderirala udeleženka Vodstvenega inkubatorja Nina Zupančič.

Ker je število mest omejeno, so prijave obvezne na e-naslovu dan.vodenja@gmail.com. Ob prijavi navedite svoje ime, priimek ter e-naslov. Vse dodatne informacije so dosegljive na zgornjem e-naslovu.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.