Slovenske zvezde?

No shit.

Bolj ko zadnje èase po raznih forumih prebiram teme v rubrikah »Smešno« ali »Za lepši dan«, najde se tut kak naslov a’la »Za vaše trebušne mišice«, bolj se mi zdi, da smo Slovenci (ne)rojeni umetniki. Zakaj? ZAKAJ!??! Da se spomnimo nedavno »zaslovelega« reperja Patriota.. Èlovek se je pojavil v oddaji Študentski utrip (nekaj takega)in tam veselo repal, razpravljal o svojem ¾ivljenju ter pereèimi problemi med mladimi. Voditeljica pa ga je navdušeno poslušala in mu celo prikimavala. Dejansko sem moral trikrat pogledat devetminutni video na jutubu, da sem se samo zamislil, zakaj za vraga bi on lahko bil na televiziji. Še petkrat sem moral pogledati, da sem razmislil kaj je na njem takšnega, da bi lahko bil gost TV oddaje. No, o tem razmišljam še danes, kar znese celih 11 dni. Verjetno nikoli ne bom doumel, ampak ok. Dojel pa sem, zakaj NE BI smel biti na oddaji:
- Ne zna repat
- Ne drogira se
- Avti ga ne morejo kupit
- Ima prijatelja MC Alena
- Bil je ¾e na radiu

Potem pa sem obupal… Mislim WTF èlovek?! Ali si sam vlo¾il milijon prošenj za oddajo, potem pa so te izbrali kot glavno zvezdo epizode, ki jo bodo predvajali na starega leta veèer in bo nosila naslov »Najveèji kiksi v sezoni 2008«? Ali pa so te dejansko povabili uredniki, ker jim je v arhivu zmanjkalo traku, da bi vrteli posnetke turnirja invalidnih igralcev namiznega tenisa? In voditeljica ga celo hvali! Da bo ja naredil še kakšno bedarijo in izdal svoj CD. Take zadeve je treba zatreti ¾e v kali, kar nam pri Frediju Milerju recimo NI uspelo. Obstaja še na milijone takšnih in drugaènih zvezdnikov, ki svoje umotvore objavljajo na jutubu in podobnih portalih. Recimo legendarni MC Rocky, ki ima granate in je umirjen gangster, ki bi rad pobil èimveè crncev. A se takšni osebki sploh poslušajo, preden zadevo razpošljejo po medmre¾ju in se jim smeji milijarda ljudi? In potem jih vabijo še na radio. No, vsaj èasi Game over in Bepop so mimo. Pa prosim ne napisati komentarja, da se ravno odpravljate svoje »v 15 minutah napisano besedilo« posneti na mikrofon in ga ponuditi svetu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.