Skrivnosti uspeha v prodaji

Zavod mladi podjetnik in Tehnološki park Ljubljana vabita na brezplačno izobraževanje o prodaji.

Prodajalci nujno potrebujejo občutek, da za njimi stoji dobra organizacija. Vedeti morajo kako deluje proizvod, ki ga prodajajo in poznati morajo svoje kupce. Toda, če želijo uspeti morajo najprej postati odlični prodajalci. To pa je mogoče le ob pravilni kombinaciji teoretične podlage ter praktičnega znanja pridobljenega skozi izkušnje.

Naš seminar ponuja teoretično znanje podkrepljeno s številnimi primeri iz »resničnega sveta«. Ker pa je pridobivanje praktične izkušnje velikokrat boleče, smo seminar podkrepili s praktičnimi vajami in konkretnimi tehnikami.

KDAJ in KJE: 6. 5. 2010 18:00, Tehnološki park Ljubljana

 

Prijave in več informacij >>Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.