Sir Virgin bo reševal podnebje

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja.

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja. Sir Richard je povedal: »Čim prej se moramo znebiti odvisnosti od premoga in fosilnih goriv.« Po njegovem bi morala biti podjetja, ki se ukvarjajo s prevozništvom in pridobivanjem energije v prvi vrsti pri razvijanju okolju prijaznih poslovnih strategij. Ves dobiček Virgina na teh področjih bo namenjen različnim programom za razvoj tehnologij, ki uporabljajo obnovljive energetske vire, denar se bo usmerjal kot investicije sklada Virgin Fuels. Načrte je Sir Richard sporočil na drugem dnevu Clintonove globalne iniciative (Clinton Global Initiative).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.