Sir Virgin bo reševal podnebje

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja.

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja. Sir Richard je povedal: »Čim prej se moramo znebiti odvisnosti od premoga in fosilnih goriv.« Po njegovem bi morala biti podjetja, ki se ukvarjajo s prevozništvom in pridobivanjem energije v prvi vrsti pri razvijanju okolju prijaznih poslovnih strategij. Ves dobiček Virgina na teh področjih bo namenjen različnim programom za razvoj tehnologij, ki uporabljajo obnovljive energetske vire, denar se bo usmerjal kot investicije sklada Virgin Fuels. Načrte je Sir Richard sporočil na drugem dnevu Clintonove globalne iniciative (Clinton Global Initiative).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.