Sir Virgin bo reševal podnebje

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja.

Sir Richard Branson, lastnik podjetja The Virgin, bo investiral 3 milijarde USD za boj proti globalnemu ogrevanju. Milijarder je napovedal, da bo v naslednjih 10 letih namenil celoten dobiček (ocenjen na 3 milijarde) njegovih potovalnih podjetij, kot sta letalska družba Virgin Atlantic in železniško podjetje Virgin Train, boju proti onesnaževanju ozračja. Sir Richard je povedal: »Čim prej se moramo znebiti odvisnosti od premoga in fosilnih goriv.« Po njegovem bi morala biti podjetja, ki se ukvarjajo s prevozništvom in pridobivanjem energije v prvi vrsti pri razvijanju okolju prijaznih poslovnih strategij. Ves dobiček Virgina na teh področjih bo namenjen različnim programom za razvoj tehnologij, ki uporabljajo obnovljive energetske vire, denar se bo usmerjal kot investicije sklada Virgin Fuels. Načrte je Sir Richard sporočil na drugem dnevu Clintonove globalne iniciative (Clinton Global Initiative).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.