Simulator vožnje pod vplivom alkohola

Ustvarjalci postLAB-a, Kiberpipinega laboratorija za medijsko umetnost in kreativno rabo novih tehnologij, ki so zasnovali in realizirali projekt DWI.bot – robota so se nagrajeni vrnili s festivala Roboexotica 2006.

Ustvarjalci postLAB-a, Kiberpipinega laboratorija za medijsko umetnost in kreativno rabo novih tehnologij, ki so zasnovali in realizirali projekt  – robota, ki na zabaven način simulira vožnjo pod vplivom alkohola – so se vrnili z dunajskega mednarodnega festivala koktejl robotov Roboexotica 2006, kjer so predstavili omenjeni projekt.

DWI.bot bo od ponedeljka, 18.12., na ogled in preizkušnjo tudi pri nas. Vljudno vas vabimo na otvoritev, ki bo ob 21. uri v Kiberpipi na Kersnikovi 6 v Ljubljani.

Festival Roboexotica, ki je v tednu med 5. in 10 decembrom na Dunaju gostil robote s področja koktejl robotike iz vsega sveta, je najboljša dela v soboto, 9. decembra, nagradil z nagrado ACRA V8.0.
Nagrade so razdeljene v pet kategorij: robotska postrežba, mešanje koktejlov, barski dialogi, prižiganje/kajenje cigaret in ostali dosežki na področju koktejl kulture.

Na svečani podelitvi letnih nagrad festivala Roboexotica je robot simulator vožnje pod vplivom alkohola, DWI.bot, prejel nagrado ACRA V8.0 (Annual Cocktail Robot Awards V8.0) v kategoriji Ostali dosežki na področju koktejl kulture.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.