Simulator vožnje pod vplivom alkohola

Ustvarjalci postLAB-a, Kiberpipinega laboratorija za medijsko umetnost in kreativno rabo novih tehnologij, ki so zasnovali in realizirali projekt DWI.bot – robota so se nagrajeni vrnili s festivala Roboexotica 2006.

Ustvarjalci postLAB-a, Kiberpipinega laboratorija za medijsko umetnost in kreativno rabo novih tehnologij, ki so zasnovali in realizirali projekt  – robota, ki na zabaven način simulira vožnjo pod vplivom alkohola – so se vrnili z dunajskega mednarodnega festivala koktejl robotov Roboexotica 2006, kjer so predstavili omenjeni projekt.

DWI.bot bo od ponedeljka, 18.12., na ogled in preizkušnjo tudi pri nas. Vljudno vas vabimo na otvoritev, ki bo ob 21. uri v Kiberpipi na Kersnikovi 6 v Ljubljani.

Festival Roboexotica, ki je v tednu med 5. in 10 decembrom na Dunaju gostil robote s področja koktejl robotike iz vsega sveta, je najboljša dela v soboto, 9. decembra, nagradil z nagrado ACRA V8.0.
Nagrade so razdeljene v pet kategorij: robotska postrežba, mešanje koktejlov, barski dialogi, prižiganje/kajenje cigaret in ostali dosežki na področju koktejl kulture.

Na svečani podelitvi letnih nagrad festivala Roboexotica je robot simulator vožnje pod vplivom alkohola, DWI.bot, prejel nagrado ACRA V8.0 (Annual Cocktail Robot Awards V8.0) v kategoriji Ostali dosežki na področju koktejl kulture.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.