SIMS 2009

AIESEC že drugič letos pripravlja Slovenski motivacijski seminar SIMS.

AIESEC je globalna, nepolitična, neodvisna, izobraževalna organizacija, ki jo vodimo študenti in mladi diplomanti v kar 107 državah po svetu. Glavna področja s katerimi se ukvarjamo so globalne teme, vodenje in management.  AIESEC člani odkrivamo in razvijamo svoj potencial in s svojim delovanjem vplivamo na družbo in njen razvoj.

In tako bo že drugič to leto AIESEC pripravil Slovenski motivacijski seminar SIMS, ki se bo tokrat odvijal med 20. in 22. novembrom na Mariborskem Pohorju. Konference se bo udeležilo več kot 80 slovenskih in tujih delegatov, prisotni pa bodo tudi predstavniki partnerskih podjetij ter alumni člani. Namen SIMS-a je mreženje in izobraževanje bodočih članov, slogan letošnjega SIMS-a pa je Ready Steady GrOw. Sama konferenca je sestavljena iz izobraževalnega in družabnega dela. Delegati bodo lahko izbirali med tremi vzporednimi programi:

•    Newies Track-za novo rekrutirane člane
•    Train the Trainers- za člane na vodilnih položaji in za tiste, ki so bodo to še postali
•    Outgoing Preparation Seminar- za člane, ki bodo odšli na prakso v tujino.

Konferenca se bo pričela s partnerskimi delavnicami (P&G, A.T. Keareny, Banka Koper), zvečer pa bo potekala še otvoritvena večerja, ob kateri bodo alumni člani lahko podelili svojo AIESEC izkušnjo z obstoječimi in novimi člani.

Tako bodo tudi letošnji jesenski SIMS zaznamovala sveže pridobljena znanja in izkušnje, nova poznanstva ter obilica zabave. Vse, ki vas AIESEC priložnost zanima, pa lahko več informacij najdete na www.aiesec.org/slovenia.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.