SIMS 2008 JE PRIPRAVLJEN!

Cilj? Mreženje in izobraževanje bodočih članov.
Strategija? Tri dni veliko timskega dela in praktičnih delavnic ter zabave v prijetni družbi tistih, ki so svojo izkušnjo v AIESEC-u že zaključili.

Tako je, tudi letos je AIESEC pripravil tridnevni motivacijski seminar namenjen bodočim, obstoječim in nekdanjim članom te največje študentske organizacije na svetu. Tematika letošnjega seminarja je Rast v mednarodnem okolju in s tem povezana vprašanja, dileme ter izzivi. In za kaj pravzaprav gre pri SIMS-u 2008?

-    predstavitev partnerskih podjetij vsem, ki jih zanima podjetništvo – odprta predavanja bodo potekala v petek, 7. 11. 2008, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, s pričetkom ob 9.00 uri;
-    za vse člane sledi vikend dela in zabave pod vplivom morskega zraka na Debelem Rtiču;
-    delavnice in seminarji bodo na(d)grajeni z otvoritveno večerjo in zabavo v družbi alumni članov;
-    za posladek pa bo največjim ljubiteljem vode pred odhodom (sicer v notranjem bazenu a z mislimi v morju) omogočeno tudi kopanje.

A konec SIMS-a je pravzaprav šele začetek.. zanimivega, dinamičnega in vseživljenskega potovanja skozi AIESEC izkušnjo. O tem kaj je AIESEC, kaj ponuja, kaj pripravlja in komu je namenjen, si preberite na njihovi spletni strani www.aiesec.org/slovenia

Stari, novi in nekdanji AIESEC člani še enkrat vljudno vabljeni, vsi ki vas AIESEC priložnost zanima, pa zmeraj dobrodošli!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.