Si kdaj razmišljal, da bi postal podjetnik?

V času, ko je čedalje manj kakvostnih služb oziroma čedalje manj zaposlitev na splošno, postaja čedalje bolj vabljiva misel na to, da bi postal podjetnik.

Postati podjetnik dandanes sicer ni enostavno. Kljub temu, da je država precej poenostavila birokracijo in sedaj podjetje lahko odpreš že v nekaj dneh, se je bistveno zaostrila konkurenca na trgu. Nikoli do sedaj še nikoli ni bilo toliko konkurenčnih podjetij, vsako s svojim inovativnim produktom.

Med uspešnimi podjetniki so ponavadi tisti, ki veliko pozornosti namenijo izobraževanju, vsakodnevnemu pridobivanju uporabnih in konkretnih znanj. Pregledovanje aktualnih podjetniških informacij, branje knjig s področja podjetniške teorije (poslovni načrt, poslovni model…), pregledovanje biografij uspešnih podjetnikov – to je le nekaj virov znanja, ki dandanes pridejo še kako prav.

Poleg tega ti priporočamo tudi obisk podjetniških izobraževanj. V Sloveniji smo v zadnjem času priča skorajda inflaciji tovrstnih dogodkov. Nekateri dogodki so dovolj kakovostni, drugi pa žal ne dosegajo zadovoljivega nivoja. Zato je potrebno vedno pogledati reference organizatorja. Kljub nekaterim manj kakovostnim dogodkom pa še vedno lahko najdemo zelo kakovstna izobraževanja, tudi brzplačna.

Na enega izmed kakovostnih dogodkov te vabi Zavod mladi podjetnik, ki se že kar nekaj let profesionalno ukvarja z organizacijo podjetniških izobraževanj. Tokratni dogodek ima naslov Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! in je na sporedu 15.6.2012 v Tehnološkem parku Ljubljana. Na njem bo prisotnih kar 13, predavateljev, vsi prihajajo iz gospodarstva – torej boš prejel informacije resnično iz prve roke. Udeležba je brezplačna, prijaviš se prek portala mladipodjetnik.si!

Se vidimo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.