Severina razgrela Cvetličarno

Na četrtkov večer nas je v Cvetličarno povabila Severina kot del promocijske turneje ob izidu DVD-ja »Tridesete uživo« in Študentarija se je povabilu z veseljem odzvala, saj je splošno znano, da so njeni koncerti vedno polni energije in užitek za publiko.

Hrvaška pevka, ki je na sceni že od leta 1989 in vedno znova preseneča s svojimi albumi, saj jih je izdala že 9 in sodelovala z drugimi priznanimi glasbeniki kot so Gibonni in Arsen Dediæ, Boris Novkoviæ in Goran Bregoviæ, je tudi redna gostja slovenske koncertne scene. Kljub temu, da je Seve oz. Seve nacionale, kot jo radi imenujejo, pri nas poznana predvsem kot pevka pa je bila tudi manekenka, voditeljica in igralka. Letos pa bo sodelovala tudi v žiriji Eme, tako, da jo bomo lahko videli v nedeljo na RTV na izboru za evrovizijo.

O tem kako priljubljena je Severina v Sloveniji je pričala tudi nabito polna Cvetličarna in neučakanost občinstva med uvodnim nagovorom Tomaža Miheliča – Marlenne.

Severina je svoj nastop začela pravočasno, kot se za pravo divo tudi spodobi, in že s prvimi tremi pesmimi razgrela ozračje in publiko, med katero začuda ni prevladoval noben spol, niti generacija in kjer so tudi moški veselo prepevali Dalmatinko in Djevojko sa sela.

Kljub temu, da je bil koncert namenjen promociji DVD-ja »Tridesete« še zdaleč niso bile na sporedu samo pesmi s tega albuma, ampak smo lahko uživali v vseh njenih hitih kot so Mili moj, Prijateljice, Krivi spoj, Štikla itd.

Med koncertom nam je Seve še razložila, da kljub temu, da poje tudi žalostne pesmi (Pogled ispod obrva) je sedaj v njenem življenju vse v redu, se proglasila za poleg Dalmatinke še za Slovenko in nam skratka s svojo karizmo polepšala četrtkov večer in povzročila, da smo si še celo pot domov prepevali njene pesmi. 

 
Tekst: Breda FerenčičKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.