Septallenge 2009 AIESEC

Prijavi se na Septallenge 2009 in z AIESEC-om odpotuj na prakso v eno od top destinacij te jeseni!

Izkoristi letošnjo jesen in se prijavi na AIESEC prakso!

Izmenjave, ki jih nudijo pri AIESEC-u in s katerimi povezujejo njihovo globalno omrežje so priložnosti, kjer se največ naučimo. 4500-im članom skozi delo in življenje v novem kulturnem okolju, v eni izmed držav AIESEC globalne mreže, omogočijo nepozabne izkušnje in nova znanja. Praksa z AIESECom ponuja mednarodno okolje, v katerem posameznik razvija svoje profesionalne veščine ter pridobiva praktične izkušnje. Še več, mednarodna izkušnja dela v tujini je priložnost mreženja ter spoznavanja samega sebe in oblikovanja svoje prihodnosti. Posebnost AIESECa je v tem, da praktikant v državi gostiteljici ni sam – tam mu pripravijo sprejem člani organizacije ter mu pomagajo z integracijo v novo okolje.

Rusija, Guatemala, Mehika in Španija so TOP LOKACIJE to jesen!

Prakse so zelo različne, zagotovo boš našel nekaj kar ti bo všeč. Vse od dela na področju kulturnega izobaževanja do financ in managementa.

Torej izkoristi priložnost in si doživi nepozabno življenjsko izkušnjo z AIESEC prakso.

Rok prijave je 12. 9. 2009

 
Izpolni prijavnico in jo pošlji na naslov p.crnivec@gmail.com
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.