Septallenge 2009 AIESEC

Prijavi se na Septallenge 2009 in z AIESEC-om odpotuj na prakso v eno od top destinacij te jeseni!

Izkoristi letošnjo jesen in se prijavi na AIESEC prakso!

Izmenjave, ki jih nudijo pri AIESEC-u in s katerimi povezujejo njihovo globalno omrežje so priložnosti, kjer se največ naučimo. 4500-im članom skozi delo in življenje v novem kulturnem okolju, v eni izmed držav AIESEC globalne mreže, omogočijo nepozabne izkušnje in nova znanja. Praksa z AIESECom ponuja mednarodno okolje, v katerem posameznik razvija svoje profesionalne veščine ter pridobiva praktične izkušnje. Še več, mednarodna izkušnja dela v tujini je priložnost mreženja ter spoznavanja samega sebe in oblikovanja svoje prihodnosti. Posebnost AIESECa je v tem, da praktikant v državi gostiteljici ni sam – tam mu pripravijo sprejem člani organizacije ter mu pomagajo z integracijo v novo okolje.

Rusija, Guatemala, Mehika in Španija so TOP LOKACIJE to jesen!

Prakse so zelo različne, zagotovo boš našel nekaj kar ti bo všeč. Vse od dela na področju kulturnega izobaževanja do financ in managementa.

Torej izkoristi priložnost in si doživi nepozabno življenjsko izkušnjo z AIESEC prakso.

Rok prijave je 12. 9. 2009

 
Izpolni prijavnico in jo pošlji na naslov p.crnivec@gmail.com
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.