Seksualna Velika Britanija

Po zadnjih raziskavah so najstniki v Veliki Britaniji najbolj spolno dejavni. Raziskava je tudi ugotovila, da so v tej evropski monarhiji mladi tudi najmanj poučeni o nevarnosti in neprijetnih posledicah spolne aktivnosti.

Študija Inštituta za raziskovanje javne politike (IPPR) je razkrila, da je spolno dejavnih 38 odstotkov britanskih petnajstletnikov. To je več kot skupaj na Švedskem, v Nemčiji in na Finskem, kjer je dejavnih deset odstotkov petnajstletnikov. Na Poljskem znaša ta odstotek petnajst, v Španiji pa šestnajst.

Raziskava tudi opozarja, da je nujno začeti izobraževat mlade Britance o kontracepciji, saj med petnajstim in devetnajstim letom otroka dobi kar 26 izmed 1000 deklet.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.