Seksualna Velika Britanija

Po zadnjih raziskavah so najstniki v Veliki Britaniji najbolj spolno dejavni. Raziskava je tudi ugotovila, da so v tej evropski monarhiji mladi tudi najmanj poučeni o nevarnosti in neprijetnih posledicah spolne aktivnosti.

Študija Inštituta za raziskovanje javne politike (IPPR) je razkrila, da je spolno dejavnih 38 odstotkov britanskih petnajstletnikov. To je več kot skupaj na Švedskem, v Nemčiji in na Finskem, kjer je dejavnih deset odstotkov petnajstletnikov. Na Poljskem znaša ta odstotek petnajst, v Španiji pa šestnajst.

Raziskava tudi opozarja, da je nujno začeti izobraževat mlade Britance o kontracepciji, saj med petnajstim in devetnajstim letom otroka dobi kar 26 izmed 1000 deklet.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.