Seksualna Velika Britanija

Po zadnjih raziskavah so najstniki v Veliki Britaniji najbolj spolno dejavni. Raziskava je tudi ugotovila, da so v tej evropski monarhiji mladi tudi najmanj poučeni o nevarnosti in neprijetnih posledicah spolne aktivnosti.

Študija Inštituta za raziskovanje javne politike (IPPR) je razkrila, da je spolno dejavnih 38 odstotkov britanskih petnajstletnikov. To je več kot skupaj na Švedskem, v Nemčiji in na Finskem, kjer je dejavnih deset odstotkov petnajstletnikov. Na Poljskem znaša ta odstotek petnajst, v Španiji pa šestnajst.

Raziskava tudi opozarja, da je nujno začeti izobraževat mlade Britance o kontracepciji, saj med petnajstim in devetnajstim letom otroka dobi kar 26 izmed 1000 deklet.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.