Seksualna Velika Britanija

Po zadnjih raziskavah so najstniki v Veliki Britaniji najbolj spolno dejavni. Raziskava je tudi ugotovila, da so v tej evropski monarhiji mladi tudi najmanj poučeni o nevarnosti in neprijetnih posledicah spolne aktivnosti.

Študija Inštituta za raziskovanje javne politike (IPPR) je razkrila, da je spolno dejavnih 38 odstotkov britanskih petnajstletnikov. To je več kot skupaj na Švedskem, v Nemčiji in na Finskem, kjer je dejavnih deset odstotkov petnajstletnikov. Na Poljskem znaša ta odstotek petnajst, v Španiji pa šestnajst.

Raziskava tudi opozarja, da je nujno začeti izobraževat mlade Britance o kontracepciji, saj med petnajstim in devetnajstim letom otroka dobi kar 26 izmed 1000 deklet.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.