Seks na Rabu dovoljen

Kamenjak na Rabu je postal zbirališče mladih domačinov, ki iščejo seks. Mestnih oblasti pa tovrstna dejanja ne motijo.

Prejšnjo nedeljo pa so meščani na cesti proti Kamenjaku postavili napise „Prepovedano „pušenje“ v avtomobilu“. Zraven je bila ilustracija, iz katere je bilo jasno razvidno, da se znak ni nanašal na cigarete. Tako so meščani duhovito opozorili na „svobodno“ obnašanje mladih. Predsednik mestnega sveta ®eljko Peran je potrdil, da z mestne oblasti z znakom nimajo nič in da „mestna uprava nima vzroka, da bi reagirala zaradi seksa mladih na Kamenjaku“.

Hrvaška je sicer v zadnjem času postala priljubljena pri turistih, ki iščejo seksualne dogodivščine. Skrivne zalive v enaki meri „uporabljajo“ tako hetero kot homoseksualci, liberalni domačini in diskretnost pa sta številne nudistične kampe, posebej v Istri, spremenila v pravi evropski nudistični raj.

Na internetnih straneh ljubiteljev erotike Rovinj, Novaljo, Hvar in Dubrovnik opisujejo kot kraje, kjer „se je mogoče za vse zmeniti“. Na sloviti plaži Zræe od 1. junija do 1. oktobra zabave potekajo 24 ur na dan, za kar imajo lastniki lokalov tudi uradno dovoljenje. (Dnevnik.si)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.