Sejem rabljenih učbenikov za študente

Klub mariborskih študentov organizira sejem rabljenih učbenikov, skript in knjig za študente. Skozi celoten sejem bodo študenti lahko poleg izmenjavanja knjig izmenjevali tudi svoje študijske izkušnje ter podelili kakšen nasvet svojim študijskim kolegom.

Sejem rabljenih učbenikov bo potekal v petek, 4. oktobra 2013, med 11:00 in 17:00 pred Univerzitetno knjižnico Maribor. Klub mariborskih študentov vabi študente, da prinesejo stare učbenike, skripte in knjige ter zanje postavijo ceno, ki bo prepričala radovedne kupce. Hkrati pa je to priložnost, da se študenti družijo med seboj in si razkrijejo kakšno študijsko skrivnost.

Čuj ti, prinesi učbenik in zasluži si!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razpis za socialno ogrožene družine študentov

V tem času je na spletni strani Kluba mariborskih študentov tudi odprt razpis za socialno ogrožene družine študentov, na katerega se lahko prijavijo študenti sami ali pa to storijo njihovi sorodniki, znanci, prijatelji. Ob vsesplošnem zaskrbljujočem stanju in vse večji brezposelnosti se na Klubu mariborskih študentov namreč zavedajo, da v teh težkih časih igrata ključno vlogo solidarnost in dobrodelnost. V ta namen je KMŠ razpisal razpis, preko katerega bo izbranim študentom pomagal z zbranimi sredstvi. Namen razpisa je ublažiti materialno stisko socialno najšibkejšim študentom. Zadnji rok za prijavo študentov je 7. oktober 2013.

Razpis lahko najdete na tej povezavi: http://www.klub-kms.si/index.php/razpisi/297-razpis-za-za-socialno-ogrozene-druzine-studentov

Izbranim študentom bo KMŠ namenil šolske potrebščine, učbenike in oblačila, katere bodo pridobili s pomočjo partnerjev, zbiralnih akcij, donacij v obliki šolskih potrebščin in nakupa najosnovnejših stvari, ki jih študenti potrebujejo za svoje izobraževanje.

Čuj ti, na razpisu lahko izbran si!

Za več informacij in redno obveščanje o dogodkih si oglejte njihovo spletno stran www.klub-kms.si ali dogajanje spremljajte na njihovi facebook strani KMŠ – Klub Mariborskih Študentov.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.