Sejem rabljenih učbenikov v Mariboru

Začetek novega šolskega leta je velika finančna obremenitev za prav vsakega dijaka in študenta. V ta namen Klub mariborskih študentov prireja Sejem rabljenih učbenikov, kjer lahko študentje in dijaki kupijo učbenike in študijsko literaturo po cenah, primernih za vsak žep, obenem pa ob prodaji le-teh zaslužijo tudi nekaj denarja.

Klub mariborskih študentov prireja sejem rabljenih učbenikov v sodelovanju z Univerzitetno knjižnico Maribor in v okviru Tržnice pod arkadami. Univerzitetna knjižnica Maribor že nekaj let v sklopu prireditev za bruce in študente , ki se imenuje Študentski oktober v UKM, prireja Tržnico pod arkadami. V prostoru pred vhodom v knjižnico tako študentom, drugim uporabnikom in meščanom nasploh, ponudi knjige, ki jih odpiše iz svojega knjižnega fonda. Letos bo ponudba odpisanih knjig, ki jih bo UKM ponujala po simbolični ceni, obogatena s sodelovanjem s Klubom mariborskih študentov, ki bo istočasno na istem  mestu organiziral prodajo in izmenjavo učbenikov in študijske literature. Sejem rabljenih učbenikov bo torej potekal  9., 10. In 11. oktobra od 10. Do 16. Ure pred Univerzitetno knjižnico Maribor, na Gospejni ulici 10.

Sejem je namenjen vsem študentom in dijakom, ki

• bi radi ob nakupu učbenikov in šolskih potrebščin za novo študijsko leto nekaj denarja privarčevali
• si novih učbenikov in potrebščin ne morejo privoščiti
• in vsem tistim, ki se doma vztrajno nabirajo učbeniki in šolske potrebščine preteklih šolskih let in je skrajni čas da se jih znebijo, obenem pa zaslužijo dodaten evro.

Na sejmu lahko študentje in dijaki prodajajo knjige, učbenike pa tudi zapiske vseh srednjih ter visokih in višjih šol, ki jih sami več ne potrebujejo in vedo, da bo ta literatura drugim študentom in dijakom  prišla zelo prav. Ceno postavljajo sami.

Potrebna je predhodna prijava za prodajo na sejmu na e-mail: Spela@klub-kms.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.