Sejem idej in matching

ŠPIK-ovci pripravljajo 2. dogodek in sicer v ponedeljek, 14. decembra ob 18 uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v P-021.

Tema dogodka bo sejem idej in matching.
 
Do sedaj imajo prijavljenih že 7 projektov ali idej, ki se bodo predstavile, od tega so tri v sodelovanju s podjetji. Namen njihovega srečanja pa je, da se med seboj bolje spoznate in ugotovite skupne interese, ter da se ustvarijo timi, ki bodo realizirali ideje v uspešna podjetja.
 
Na dogodek se prijaviš na tej povezavi.
 
Še vedno pa se lahko javite tudi tisti, ki imate ideje in bi jih radi predstavili in si tako pridobili člane tima za izvedbo projekta.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.