Sejem idej in matching

ŠPIK-ovci pripravljajo 2. dogodek in sicer v ponedeljek, 14. decembra ob 18 uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v P-021.

Tema dogodka bo sejem idej in matching.
 
Do sedaj imajo prijavljenih že 7 projektov ali idej, ki se bodo predstavile, od tega so tri v sodelovanju s podjetji. Namen njihovega srečanja pa je, da se med seboj bolje spoznate in ugotovite skupne interese, ter da se ustvarijo timi, ki bodo realizirali ideje v uspešna podjetja.
 
Na dogodek se prijaviš na tej povezavi.
 
Še vedno pa se lahko javite tudi tisti, ki imate ideje in bi jih radi predstavili in si tako pridobili člane tima za izvedbo projekta.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.