Sejem idej in matching

ŠPIK-ovci pripravljajo 2. dogodek in sicer v ponedeljek, 14. decembra ob 18 uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v P-021.

Tema dogodka bo sejem idej in matching.
 
Do sedaj imajo prijavljenih že 7 projektov ali idej, ki se bodo predstavile, od tega so tri v sodelovanju s podjetji. Namen njihovega srečanja pa je, da se med seboj bolje spoznate in ugotovite skupne interese, ter da se ustvarijo timi, ki bodo realizirali ideje v uspešna podjetja.
 
Na dogodek se prijaviš na tej povezavi.
 
Še vedno pa se lahko javite tudi tisti, ki imate ideje in bi jih radi predstavili in si tako pridobili člane tima za izvedbo projekta.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.