Še več odločitev

Povprečje ocen in motivacijsko pismo.

Dnevi so minevali in jaz sem si morala izbrati fakulteto. To pravzaprav ni lahko, ampak jaz nisem človek, ki bi vse podrobno pregledal. Pač sem šla na izpadanje. Torej morala je biti nemško govoreča država. Torej Avstrija ali Nemčija. An ban – vzamem Avstrijo, ki je sicer blizu a še vedno dovolj daleč. Potem mesto. Na uho mi je prišlo, da je na Graz velik naval, zato sem ga izpustila. Majhna mesta mi niso dišala. Ostane Dunaj. Kaj hočeš lepšega. Vse bi bilo super, če ne bi imel Dunaj dveh univerz. Spet odločitev. Malo sem gledala spletne strani univerz, kaj več pa že ne. Potem sem videla, da je pri eni fakulteti napisano 6 mesecev pri drugi pa 9. Pa sem vzela tisto za 6 mesecev, ker za eno leto res nisem mogla iti. Čisto vesela, da sem se odločila ugotovim, da je pravzaprav treba vpisati tri fakultete. Ker nisem ravno človek, ki bi se odločal dolgo časa, sem na drugo mesto napisala drugo dunajsko univerzo, na tretje pa Innsbruck. Nekaj tednov kasneje se je to izkazalo za zelo dobro odločitev.

Nato sem si ogledala pomembne datume – predvsem do kdaj moram oddati prijavo. Seveda jaz ne bi bila jaz, če ne bi na to pozabila do zadnjega trenutka. Tako sem zadnji dan za prijavo šla na fakulteto po obrazec. Vedela sem, da je obrazec sestavljen iz dveh delov in sicer osebnih podatkov in motivacijskega pisma. Vpisujem osebne podatke in pridem do povprečja ocen. Joooj! Če je to kriterij, potem sem pogorela, saj je moje povprečje bilo vse prej kot bleščeče. Dobro, kaj hočem – vpišem. Nato vpišem še tri izbrane univerze. Sedaj pa motivacijsko pismo. Začnem pisati in ko sem prebrala sama za sabo, sem se zgrozila, ker sem si predstavljala samo sebe, kako to kar je napisano govorim kot neka izumetničena punčka, ki sedi pokonci na stolu in ima piskajoč glas. Na koncu je bilo moje motivacijsko pismo vse počečkano in ne vem, če je bilo iz njega razvidno, kaj hočem sploh povedati. Ampak kaj hočemo, takšnega sem oddala – to sem pač jaz. In nato mi je preostalo samo še čakanje.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.