Se slišimo?

Slovenci in Hrvati smo lahko prijatelji

Center za mirovne študije v Zagrebu in Mirovni inštitut iz Ljubljane organizirajo v Zagrebu in v Ljubljani okroglo mizo o slovensko-hrvaških odnosih in sicer tako, da pozivajo vse ljudi iz civilne scene, umetnike itn. Radi bi naredili odnos med dvema državama malo pozitivnejši, zato v Zagreb vabijo Slovence (Predin, profesor iz filozofske fakultete v LJ in itn), v Ljubljano pa Hrvate (Inoslav Bešker, mirovna aktivistka Vesna Teršelič, verjetno tudi Boris Dežuloviæ itn.)

datumi:
2.2. ob 11h v evropskem domu, Jurišiæeva 1, Zagreb
4.2. ob 19h v Cankarjevem domu, LjubljanaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.