Se slišimo?

Slovenci in Hrvati smo lahko prijatelji

Center za mirovne študije v Zagrebu in Mirovni inštitut iz Ljubljane organizirajo v Zagrebu in v Ljubljani okroglo mizo o slovensko-hrvaških odnosih in sicer tako, da pozivajo vse ljudi iz civilne scene, umetnike itn. Radi bi naredili odnos med dvema državama malo pozitivnejši, zato v Zagreb vabijo Slovence (Predin, profesor iz filozofske fakultete v LJ in itn), v Ljubljano pa Hrvate (Inoslav Bešker, mirovna aktivistka Vesna Teršelič, verjetno tudi Boris Dežuloviæ itn.)

datumi:
2.2. ob 11h v evropskem domu, Jurišiæeva 1, Zagreb
4.2. ob 19h v Cankarjevem domu, LjubljanaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.