Se slišimo?

Slovenci in Hrvati smo lahko prijatelji

Center za mirovne študije v Zagrebu in Mirovni inštitut iz Ljubljane organizirajo v Zagrebu in v Ljubljani okroglo mizo o slovensko-hrvaških odnosih in sicer tako, da pozivajo vse ljudi iz civilne scene, umetnike itn. Radi bi naredili odnos med dvema državama malo pozitivnejši, zato v Zagreb vabijo Slovence (Predin, profesor iz filozofske fakultete v LJ in itn), v Ljubljano pa Hrvate (Inoslav Bešker, mirovna aktivistka Vesna Teršelič, verjetno tudi Boris Dežuloviæ itn.)

datumi:
2.2. ob 11h v evropskem domu, Jurišiæeva 1, Zagreb
4.2. ob 19h v Cankarjevem domu, LjubljanaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.