Še 1 leto do rojstva novega štadiona

Danes, 30.6.2009, natanko leto dni pred uradnim odprtjem, so odprli vrata bodočega Športnega parka Stožice.

Danes v bodočem Športnem parku Stožice poteka Dan odprtih vrat, ki je namenjen vsem, ki se želijo na lastne oči prepričati, kako projekt napreduje in koliko je bilo doslej že narejenega. Vsi obiskovalci imajo možnost obiskati Športni park do 19h.

Na lokaciji so organizirani ogledi nastajajočih športnih objektov – stadiona in športne dvorane, na katerih so prisotni tudi predstavniki Mestne občine Ljubljana, družbe GREP in projektanti Sadar Vuga Arhitekti, ki so projekt zasnovali.
Dostop do lokacije je možen iz Vojkove ceste, desno proti krožišču. Parkirna mesta so zagotovljena.
Na spodnjih slikah pa si lahko ogledate, kakšen bo Športni park Stožice na datum 30.6.2010 in kakšen je danes, eno leto pred otvoritvijo. Očitno bo Ljubljana res končno dočakala tisto, kar ji je bilo obljubljeno že pred dolgo časa.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.