Šank in striptiz je boljša izbira

Kaj se lahko zgodi, če dobiš ponudbo za privatni striptiz?

No ja zgodba se ni ravno razvila tako, kot sem na samem začetku predvidevala. V bistvu mi je fante postavil ultimat, da naj se odločim kako in kaj. In sem mu povedala ravno tako kot vam. Vendar je bilo njegovo razmišljanje drugačno. Če bova skupaj od začetka, bova skupaj do konca. In on se sigurno ne bo preselil v Slovenijo. No in ker se jaz v Turčijo tudi verjetno ne bi, sva definicijo veze rajši opustila. V napačnem trenutku.

Namreč nekaj časa sva bila skupaj in v tem času smo skupaj delali na enem projektu, ki naj bi ga kasneje predstavljali v neki lovski koči v hribih čez celi vikend. In večer pred odhodom je padla odločitev, da se razideva. Kot naročeno. Seveda sem jaz ženska, ki je trmasta in ni hotela sprejeti tega, da ji je moški pokvaril načrte (sploh ob dejstvu, da so ravno moški v večini primerov pripravljeni imeti bežne romance) sem bila seveda užaljena in sem ga ignorirala celo pot v Naswald in seveda še cel večer tam. Nekaj piv in jegrov seveda ni pripomoglo k vzdušju, je pa vodilo k temu, da sem prišla do zaključka, da nisem sposobna imeti z njim predstavitve. Seveda ostalim trem članom najine skupine ni bilo ravno vseeno, glede na dejstvo, da je bila predstavitev edina stvar, ki smo jo morali pri tem predmetu narediti in da smo oceno dobili samo na podlagi predstavitve.

In kar naenkrat pride on do mene in pravi da se morava pogovoriti in zadevo razrešiti. Seveda jaz prepričana da mu ni vseeno, privolim v pogovor in po začetnih minutah ugotovim, da on ne rešuje najinega odnosa ampak svojo oceno. Kakorkoli, tudi sama sem dojela, da se ne obnašam ravno svojim letom primerno in smo vsi skupaj odšli vaditi predstavitev. Namen je bil dober, vendar smo rajši celo noč pili in galamili in zvadili rajši zjutraj.

Podrobnosti samega vikenda bom rajši delila z vami naslednjič, ker me je urednica omejila, koliko teksta lahko v posamezni kolumni napišem.

Torej vrnimo se k mojemu purančku. Za nekatere, ki jim povem to zgodbo je človek, ki je dosegel nemogoče, za druge največji car, tretji se samo čudijo, četrti pa se sprašujejo kako je preživel. No saj če bi me poznali, bi se verjetno tudi vi uvrstili v eno izmed omenjenih skupin.

Drugi večer smo seveda proslavljali – razlogov si ni bili težko izmisliti, saj smo Erasmovci. Nekako ob 2 ponoči nas je ostala naša skupina, en Belgijec, profesor, ki je spal za mizo in nekaj lokalcev iz tistega kraja. Že malo prej sem dobila ponudbo od Leota (anglež) za privat striptiz, kateri je bil priča tudi moj puranček. Potem pa sem se še komaj držeča za šank pogovarjala z sedemnajst letnim Avstrijcem. In pride do mene puranček in pravi »Honey let’s go to sleep«. In jaz seveda ne bodi ga len, privolim. V bistvu mi je še prav prišlo, ker sem potrebovala kar nekaj pomoči po stopnicah. Prideva v sobo in on mene da v pižamo, v posteljo in me pokrije. Jaz čakam, kdaj se mi bo pridružil in slišim kako zaklepa vrata. In nato smrtna tišina. Pogledam – njega ni v sobi. Pogledam v kopalnico – njega ni. Skušam odpret vrata, da bom pač odšla nazaj dol žurat in ugotovim, da me je fante zaklenil v sobo!!! Kasneje smo zvedeli, da zaradi ljubosumja, ker ne glede na to da nisva skupaj, tudi ostali ne bodo. In on je MENE ZAKLENIL v sobo?!?!?!?! Pustimo od strani, da se mi je se žuralo in da imam težave če vem, da sem v prostoru iz katerega ne morem ven. On je mene zaklenil proti moji volji!!! V tistem trenutku je bilo zanj bolje, da ga ni bilo poleg mene. In drugi dan ga je močno rešila, da je ‘spal’ celi dan. Jaz sem ostalim seveda povedala kaj se je zgodilo in vsi so čakali na reakcijo.

Fante se je zbudil eno uro pred odhodom, se vrinil v kopalnico pred Anžeta, se stuširal, opral glavo in si posušil lase (citiram Anžeta: pa saj ima manj las na glavi, kot jaz dlak na riti), spakiral in mirno rekel: »Are we going?«. Na poti domov sta imela z Anžetom kratek pogovor in nekako je pričakoval, da ga čaka bridka smrt, samo ni še vedel kje in kako. No in ko mu je uspelo na vlaku izreči »Are you okay« se je tudi moja potrpežljivost končala. 30 ljudi je bilo priča mojemu izbruhu v angleščini in ni dosti manjkalo, da ni ali letel iz vlaka ali pa kaj drugega vanj.

Baje so mu naknadno razložili, da Slovenke pač niso Turkinje in da tudi če bi bile, nekako svojega manevra ni izvedel pri pravi osebi.

Oh ja bili so zabavni časi: Tako vsaj sedaj gledam nazaj, v tistem času pa ni bilo ravno zabavno. Ne zanj, ne zame in ne za vse ostale.

 

Do naslednjič, ko vas razveselim z striptizom in nekaj slikami…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.