Sales Summit po posebni študentski ceni

Bliža se najbolj prodajni dan v letu, 9. Sales Summit, bo odprl vrata jutri ob 9. uri. Izkoristite zadnjo možnost za pridobivanje prodajnih znanj, svežih idej in možnosti za povezovanje in druženje. Prijavite se še danes in si odprite možnost, da spoznate vaše bodoče delodajalce!

Ponujamo vam največ razlogov za udeležbo doslej, odličen vpogled v izkušnje domačih in mednarodnih predavateljev, TOP prodajne “tips & tricks”, modele, ki delujejo, trende, ki so pred nami. Oglejte si program in preverite sami, v nadaljevanju pa vam predstavljamo pa 20 ključnih razlogov za to, da boste na tekočem s spremembami v prodaji.

V uvodu bo o najnovejših trendih s področja prodaje in uspešnih prodajnih modelih, ki dajejo rezultate govoril eden vodilnih nemških menedžerjev s področja interneta in medijev Christian Baudis, ex Google. In kako vidi prihodnost prodaje? »Delo, ki se sedaj opravlja v zalednih pisarnah, bodo prevzeli roboti in umetna inteligenca. Ostali bodo samo še visokokvalificirani prodajniki, ki bodo upravljali s celotnimi produkcijskimi procesi in potrebami strank,« meni priznani digitalni strokovnjak.

Nadaljevali pa bomo s predstavitvijo domačih primerov dobrih praks. Naši gosti bodo: Melanie Seier Larsen (The Boston Consulting Group), Klemen Prešeren (Gorenje), Tomaž Valjavec (Microsoft), Jörg Zeddies (Si.mobil), Mirela Kurt (Bisnode), Matjaž Hribar (Monolit), Jure Zih (Databox), David Gojo (Google), Marko Čadež (FareBoom), Mitja Kolbe (Špica International), Tomaž Berginc (Eti), Gregor Jeromen (Epilog), Tadej Jevševar (Chipolo), Tilen Travnik (D.Labs), Vojka Kos (Jub), Aleš Žižmund (Adriatic Slovenica), Lovro Peterlin (Linea Directa), Miha Žerko (SRC), Petra Oseli (Valicon) …

V zaključnem pogovoru se bomo z Alešem Žižmundom (Adriatic Slovenica) in Lovrom Peterlinom (Linea Directa) pogovarjali o tem, kakšen je danes uspešen prodajni manager, kako vodi prodajo in svojo prodajno ekipo. Pripravili smo tudi ekskluzivno raziskavo o stanju in izzivih prodajnega managementa v Sloveniji. Ugotovitve bodo prvič predstavljene na konferenci.

Ne zamudite 15 zanimivih primerov s področij oblikovanja prodajnih modelov, prodorov na tuje trge, primerov razvoja z velikimi globalnimi kupci, primerov povečevanja učinkovitosti prodaje. Ekskluzivno na Sales Summitu, jutri, 10. februarja v GH union v Ljubljani.

Več na www.sales-summit.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.