Sales Summit po posebni študentski ceni

Bliža se najbolj prodajni dan v letu, 9. Sales Summit, bo odprl vrata jutri ob 9. uri. Izkoristite zadnjo možnost za pridobivanje prodajnih znanj, svežih idej in možnosti za povezovanje in druženje. Prijavite se še danes in si odprite možnost, da spoznate vaše bodoče delodajalce!

Ponujamo vam največ razlogov za udeležbo doslej, odličen vpogled v izkušnje domačih in mednarodnih predavateljev, TOP prodajne “tips & tricks”, modele, ki delujejo, trende, ki so pred nami. Oglejte si program in preverite sami, v nadaljevanju pa vam predstavljamo pa 20 ključnih razlogov za to, da boste na tekočem s spremembami v prodaji.

V uvodu bo o najnovejših trendih s področja prodaje in uspešnih prodajnih modelih, ki dajejo rezultate govoril eden vodilnih nemških menedžerjev s področja interneta in medijev Christian Baudis, ex Google. In kako vidi prihodnost prodaje? »Delo, ki se sedaj opravlja v zalednih pisarnah, bodo prevzeli roboti in umetna inteligenca. Ostali bodo samo še visokokvalificirani prodajniki, ki bodo upravljali s celotnimi produkcijskimi procesi in potrebami strank,« meni priznani digitalni strokovnjak.

Nadaljevali pa bomo s predstavitvijo domačih primerov dobrih praks. Naši gosti bodo: Melanie Seier Larsen (The Boston Consulting Group), Klemen Prešeren (Gorenje), Tomaž Valjavec (Microsoft), Jörg Zeddies (Si.mobil), Mirela Kurt (Bisnode), Matjaž Hribar (Monolit), Jure Zih (Databox), David Gojo (Google), Marko Čadež (FareBoom), Mitja Kolbe (Špica International), Tomaž Berginc (Eti), Gregor Jeromen (Epilog), Tadej Jevševar (Chipolo), Tilen Travnik (D.Labs), Vojka Kos (Jub), Aleš Žižmund (Adriatic Slovenica), Lovro Peterlin (Linea Directa), Miha Žerko (SRC), Petra Oseli (Valicon) …

V zaključnem pogovoru se bomo z Alešem Žižmundom (Adriatic Slovenica) in Lovrom Peterlinom (Linea Directa) pogovarjali o tem, kakšen je danes uspešen prodajni manager, kako vodi prodajo in svojo prodajno ekipo. Pripravili smo tudi ekskluzivno raziskavo o stanju in izzivih prodajnega managementa v Sloveniji. Ugotovitve bodo prvič predstavljene na konferenci.

Ne zamudite 15 zanimivih primerov s področij oblikovanja prodajnih modelov, prodorov na tuje trge, primerov razvoja z velikimi globalnimi kupci, primerov povečevanja učinkovitosti prodaje. Ekskluzivno na Sales Summitu, jutri, 10. februarja v GH union v Ljubljani.

Več na www.sales-summit.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.