S Študentarijo v Bratislavo

Študentarija in Supra travel bosta enega uporabnika Študentarije brezplačno popeljala na silvestrovanje v Bratislavo!

Več kot 1000 mladih se bo z agencijo Supra travel odpravilo v Bratislavo na nepozabno silvestrovanje. Bratislave se je zaradi živahnega nočnega življenja zasluženo prijel naziv Partyslava. ®e več let zapored je mesto najbolj priljubljena novoletna destinacija Slovencev. V starem mestnem jedru vas bodo vabile številne stojnice, krčme in pivnice, mesto pa se ponaša tudi s pestro zgodovino in zelo zanimivimi ogledi.
 
Nepozabno silvestrovanje v Bratislavi pa bo Supra travel omogočil tudi enemu od naših obiskovalcev ali obiskovalk. Vse kar moraš storiti je to, da pošlješ email z naslovom "Bratislava" na email nagradna@studentarija.net ter pripišeš svoje kontaktne podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki ga najdeš spodaj. Nagradna igra se zaključi 21.12., ko bomo tudi srečnega nagrajenca po emailu obvestili o nagradi in njenem prevzemu.

Nagradno vprašanje: Zakaj je odhod ob 4. uri zjutraj odličen?

 
Namig: Odgovor najdeš na tej spletni strani.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.