S Študentarijo v Bratislavo

Študentarija in Supra travel bosta enega uporabnika Študentarije brezplačno popeljala na silvestrovanje v Bratislavo!

Več kot 1000 mladih se bo z agencijo Supra travel odpravilo v Bratislavo na nepozabno silvestrovanje. Bratislave se je zaradi živahnega nočnega življenja zasluženo prijel naziv Partyslava. ®e več let zapored je mesto najbolj priljubljena novoletna destinacija Slovencev. V starem mestnem jedru vas bodo vabile številne stojnice, krčme in pivnice, mesto pa se ponaša tudi s pestro zgodovino in zelo zanimivimi ogledi.
 
Nepozabno silvestrovanje v Bratislavi pa bo Supra travel omogočil tudi enemu od naših obiskovalcev ali obiskovalk. Vse kar moraš storiti je to, da pošlješ email z naslovom "Bratislava" na email nagradna@studentarija.net ter pripišeš svoje kontaktne podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki ga najdeš spodaj. Nagradna igra se zaključi 21.12., ko bomo tudi srečnega nagrajenca po emailu obvestili o nagradi in njenem prevzemu.

Nagradno vprašanje: Zakaj je odhod ob 4. uri zjutraj odličen?

 
Namig: Odgovor najdeš na tej spletni strani.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.