S Študentarijo na Electronic Carnival

Sodeluj v nagradni igri za 2 vstopnici za letošnji Electronic Carnival, ki se bo odvijal 29.5. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in na katerem bo med drugimi nastopil tudi Sander Van Doorn.

Dajmo se še malo zabavat – med vsemi, ki boste do 24.5. poslali email z naslovom "ljubim elektroniko" na nagradna@studentarija.net in zraven pripisali kaj ste pripravljeni storiti v zameno za brezplačno vstopnico Electronic Carnivala, bomo izžrebali 2 najbolj izvirna avtorja in ju nagradili z brezplačno vstopnico! Pa ne pozabit pripisat svojih kontaktov – brez skrbi, vaši odgovori bodo ostali anonimni, pa naj bodo še tako nori :) Nagrajenca bosta o nagradi in njenem prevzemu obveščena po emailu.

Namig: vaše "akcije" naj bodo realne, mogoče pa izberemo tiste, ki jih bodo res pripravljeni uresničiti ;)

 
 
Izjemno zanimanje za Electronic Carnival 2010 – Na voljo le še zadnjih 1000 vstopnic!
 
Vodilni slovenski elektronski dogodek Electronic Carnival bo svojo tretjo obletnico praznoval v kar dveh dvoranah Gospodarskega razstavišča! Prodaja vstopnic poteka odlično, tako da je na voljo le še nekaj več kot 1000 vstopnic.  

Spektakel elektronske glasbe o katerem se že dolgo govori nam bo postregel z izjemno produkcijo dogodka ter zagotovo vrhunskim seznamom gostujočih DJev.  Pemierno se nam bo namreč predstavil eden med desetimi največjimi DJ imeni na svetu – Sander Van Doorn! Sander je svoje ime dvignil ob bok največjim DJem z odmenvimi sodelovanji z mega zvezdniki kot so Robbie Williams, The Killers in Depeche Mode. Na odru se mu bo pridružil še dvojec Junior Jack in Kid Crème, prvega zagotovo poznate po veliki uspešnici E’Samba in Stupid Disco ter slovenski Mozart Beltek. Kot se za dogodke te velikosti spodobi je tudi drugi oder pokrit z vodilnimi imeni, sicer drugačne zvrsti elektronske glasbe. Tako se bodo na tako imenovanem “oldies goldies techno odru”, v znamenju svojih najboljših let predstavili Cristian Varela, Marko Nastič, Kobaya in Ian F.  

29. maja bodo tako očitno vsi ljubitelji elektronske glasbe zbrani na Gospodarskem razstavišču in v kolikor sodite med njih in še vedno nimate v stopnice vam priporočamo, da si svojo zagotovite čim prej.

OBVEZEN DRESS CODE: OBVEZNA MASKA

Electronic Carnival velja za prvi slovenski dogodek, kjer bo obrazna maska obvezen dress code. Masko vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice.

CENE VSTOPNIC

Extra cena vstopnice v predprodaji: 22 eur (razprodano v 24 urah)
Redna predprodaja: 27 eur
VIP vstopnica: 45 eur
 
 

*Ob nakupu vstopnice prejmete obrazno masko, ki je letos obvezen dress code. V kolikor kupite vstopnico preko sistema Eventim, se na vstopnici nahaja kupon za obrazno masko, ki jo boste brezplačno prejeli ob vstopu na prireditveni prostor.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.