S kačo in brokolijem nad prihod Busha

Znani indonezijski vrač Ki Gendeng Pamungkas je že nekaj dni pred prihodom ameriškega predsednika Georgea Busha v Indonezijo začel z uroki delovati zoper njega.

S kačo in brokolijem nad prihod Busha v Indonezijo

Znani indonezijski vrač Ki Gendeng Pamungkas je že nekaj dni pred prihodom ameriškega predsednika Georgea Busha v Indonezijo začel z uroki delovati zoper njega. Omenjeni strokovnjak za črno magijo je žrtvoval krokarja, kačo in kozo, katerih zamrznjeno kri je zmešal z brokolijem in trsnim sladkorjem. S to zmesjo si je namazal obraz in molitev naslovil na “satana, ki bo med Bushevim obiskom povzročil katastrofe”. “Moj urok ga bo napihnil in ob obisku se bo počutil slabo. Njegovi sodelavci bodo postali paranoični in bodo mislili, da je njihov predsednik napaden. Sledilo bo močno deževje s strelami,” je dejal Pamungkas. In pojasnil, da se je poslužil rituala haitskega vuduja, ker prihaja z Zahoda, saj indonezijska črna magija na tujce ne deluje. Na vprašanje novinarja francoske tiskovne agencije AFP, ali pričakuje učinek, je odgovoril, “da je to že počel z belimi ljudmi in da so vsi umrli”. Bush bo po vrhu Skupine za azijsko-pacifiško gospodarsko sodelovanje (APEC), ki ta konec tedna poteka v Vietnamu, za pet ur obiskal tudi Indonezijo, kjer se bo v Bogorju, 60 kilometrov od Džakarte, udeležil kosila z indonezijskim predsednikom Susilom Bambangom Yudhoyonom.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.