S Študentarijo na Bob Sinclara

V nagradni igri Študentarije in Ambasade Gavioli lahko zadanete eno izmed dveh kart za party svetovno znanega Bob Sinclara.

V soboto 13. junija v izolsko Ambasado Gavioli prihaja svetovno znani Bob Sinclar in kot uporabnik Študentarije imaš možnost nastop obiskati brezplačno. Vse kar moraš storiti je, da na email nagradna@studentarija.net pošlješ naslov enega izmed hitov Boba Sinclara in že se lahko poteguješ za eno izmed dveh kart in obiščeš party za katerega smo prepričani, da bo nepozaben.

Odgovore pošlji do vključno 11. junija na nagradna@studentarija.net ter ne pozabi pripisati uporabniškega imena na Študentariji. V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.