S Študentarijo na Bob Sinclara

V nagradni igri Študentarije in Ambasade Gavioli lahko zadanete eno izmed dveh kart za party svetovno znanega Bob Sinclara.

V soboto 13. junija v izolsko Ambasado Gavioli prihaja svetovno znani Bob Sinclar in kot uporabnik Študentarije imaš možnost nastop obiskati brezplačno. Vse kar moraš storiti je, da na email nagradna@studentarija.net pošlješ naslov enega izmed hitov Boba Sinclara in že se lahko poteguješ za eno izmed dveh kart in obiščeš party za katerega smo prepričani, da bo nepozaben.

Odgovore pošlji do vključno 11. junija na nagradna@studentarija.net ter ne pozabi pripisati uporabniškega imena na Študentariji. V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.