RocKIzziV 2009!

Imaš band, po naključju alternativno obarvanega? Če je odgovor DA, potem beri naprej, kajti naslednjih nekaj vrstic je namenjenih vsem vam, mladim, neuveljavljenim glasbenikom, ki bi se radi predstavili širši javnosti in tako pokazali svoje glasbeno znanje in talent.

Pod okriljem Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) se je namreč pričel že tretji natečaj za neuveljavljene rock skupine – RocKIzziV, ki bo letos potekal do 9. 2. 2009.  Na natečaj se lahko prijavi vsaka rock skupina, ki ustvarja samostojno avtorsko glasbo in še ni izdala svoje zgoščenke. Glasbena skupina mora za sodelovanje na natečaju poslati kratek opis skupine z zgodovino koncertov in zvočni zapis najmanj treh avtorskih skladb. Prijave bodo potekale prek elektronske pošte natecaj@rockizziv.si, prijavnica in pogoji sodelovanja pa se nahajajo na spletni strani www.rockizziv.si.

Strokovna komisija bo med prejetimi demo posnetki izbrala osem skupin, ki se bodo predstavile na dveh predizborih v klubu Orto Bar, in sicer 4. 3. 2009 in 11. 3. 2009 . Zmagovalna skupina bo znana 13. 3. 2009. Svoj prvi koncert pred večjim občinstvom bo imela že 31. 3. 2009, ko bo na Gospodarskem razstavišču ob številnih znanih imenih slovenske glasbe nastopila na koncertu ob zaključku Festivala Študentske kulture, ki ga v mesecu marcu pripravlja ŠOU v Ljubljani.

Projekt RocKIzziV poteka v organizaciji ŠOU v Ljubljani v sklopu Festivala Študentske Kulture, ki je pod imenom Mesec marec – mesec kulture na urniku projektov ŠOU v Ljubljani že skoraj desetletje. Dokončen program letošnjega festivala bo znan v začetku februarja, našli pa ga boste lahko na www.sou-lj.si.

Več informacij o projektu RocKIzziV in o poteku natečaja najdete na spletni strani natečaja www.rockizziv.si.

Kontakni osebi:
1. Toni Roglič, 00 386 41 253 639
2. Aleš Koželjnik, 00 386 41 776 240Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.