RNB Confusion v Ljubljani!

V ljubljanskem Topu bodo od marca naprej gostili enega najbolj znanih RNB programov na teh prostorih – RNB Confusion. Vse se bo začelo 3.3. z zabavo Grand opening Ladies night.

RNB CONFUSION
powered by Index.hr

Klubska legenda, ki je že polnih sedem let institucija čiste zabave v celotni regiji. Na RNB Confusion zabavah v enem tednu pleše 6000 mladih, in to v Zagrebu, Sarajevu, Beogradu, Skopju… in od marca naprej tudi v Ljubljani. V sedmih letih so na RNB Confusion zabavah nastopale številne zvezde kot so Montell Jordan, Blackstreet, Horace Brown, Edo Majka, Elemental, Connect, Divas, Bolesna brača, VIP, Nina Badriæ, Tram 11 in številni drugi.

Redni gostje RNB Confusion zabav so bili tudi slovenski r&b in hip-hop upi, Dj Ninja in Dj K’Pow, program pa je v samo nekaj letih postal meka za vse dj-e in izvajalce ter priljubljen večer vseh mladih, ki svojo dozo idealne zabave vidijo ravno v RNB Confusion ritmih.

Pomembno je omeniti, da je program RNB Confusion nastal  pod okriljem iste ekipe, ki skrbi tudi za diskoteko Papaya v Novalji, kraljico izjemno priljubljene hrvaške Ibize.
 
KLUB TOP – LJUBLJANA, SREDA, 3.MAREC 2010 (Vstopnina:5 EUR)
GRAND OPENING"LADIES"NIGHT

Oaza RNB Confusion ritmov bo od srede 3. Marca 2010 postal ljubljanski klub TOP, vse pripadnice nežnejšega spola pa bodo zaplesale na prvi RNB Confusion “Ladies Night” zabavi. Popularni radijski voditelj DJ Marko Base se bo predstavil s posebnim glasbenim setom za dekleta, o svojem prvem nastopu v Ljubljani pa pravi: “Pripravite se na dolg in vroč plesni večer.” Če ste v iskanju novih izkušenj, doživetij, ki brišejo meje med glasbo in pustolovščino, potem je RNB Confusion dogodek, ki ga ne smete izpustiti.

Preverite zakaj pravijo, da se vikend začne v sredo – z RNB Confusion-om!

Velika nagradna igra SUPRA TRAVEL & RNB CONFUSION
V pričakovanju največje MTV Spring Break zabave, ki se bo zgodila med 23.4. in 2.5.2010 v popularnih letoviščih Umag, Kanegra in Novalja, agencija za mlade Supra Travel in RNB Confusion prvim 50 dekletom, ki bodo vstopila v visokih petah, podarja 2 dni potovanja na ekskluzivni Kanegra Party Village.
Na največjem MTV Spring Break festivalu bo nastopila Lauren Pope, najlepša didžejka na svetu, zabavali pa se boste tudi na Papaya partiju in seveda RNB Confusion večeru. Osvojite in ne zamudite party potovanja o katerem ste sanjali celo zimo.

MORE INFO: www.rnb-confusion.com  / www.supratravel.si

PRIJATELJI:

www.index.hr
www.studentarija.net
www.mtv.si
www.supratravel.si
JOY magazin
Universal recordsKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.