RNB Confusion Študentarija.net party

V sredo, 14.4., praznuje portal Študentarija 5. obletnico svojega obstoja in ob tej priložnosti vas vabi na vročo zabavo v ljubljanski klub Top!

Vabimo vas na žur, ki se bo odvijal v sredo, 14.4., v ljubljanskem klubu Top, saj bomo takrat praznovali 5. obletnico spletnega portala Študentarija. Zabava bo potekala v sklopu programa RNB Confusion, večer pa se bo odvijal v znamenju največjih hip-hop in rnb hitov vseh časov.

Da pa bo celotna zabava minila v še bolj slavnostnem slogu, smo se odločili, da na samem žuru nagradimo 50 obiskovalk z bogatimi nagradami. Nagrade so prispevali sponzorji dogodka.

Neizogibna party destinacija vseh klubskih gurmanov bo tudi to sredo RNB Confusion večer v klubu Top. Mogoče ste že slišali neke govorice in lahko vam potrdimo, da so resnične – Top zabava v klubu Top je vsako sredo zagarantirana.

Se vidimo v sredo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.