RNB Confusion Študentarija.net party

V sredo, 14.4., praznuje portal Študentarija 5. obletnico svojega obstoja in ob tej priložnosti vas vabi na vročo zabavo v ljubljanski klub Top!

Vabimo vas na žur, ki se bo odvijal v sredo, 14.4., v ljubljanskem klubu Top, saj bomo takrat praznovali 5. obletnico spletnega portala Študentarija. Zabava bo potekala v sklopu programa RNB Confusion, večer pa se bo odvijal v znamenju največjih hip-hop in rnb hitov vseh časov.

Da pa bo celotna zabava minila v še bolj slavnostnem slogu, smo se odločili, da na samem žuru nagradimo 50 obiskovalk z bogatimi nagradami. Nagrade so prispevali sponzorji dogodka.

Neizogibna party destinacija vseh klubskih gurmanov bo tudi to sredo RNB Confusion večer v klubu Top. Mogoče ste že slišali neke govorice in lahko vam potrdimo, da so resnične – Top zabava v klubu Top je vsako sredo zagarantirana.

Se vidimo v sredo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.