RNB Confusion Študentarija.net party

V sredo, 14.4., praznuje portal Študentarija 5. obletnico svojega obstoja in ob tej priložnosti vas vabi na vročo zabavo v ljubljanski klub Top!

Vabimo vas na žur, ki se bo odvijal v sredo, 14.4., v ljubljanskem klubu Top, saj bomo takrat praznovali 5. obletnico spletnega portala Študentarija. Zabava bo potekala v sklopu programa RNB Confusion, večer pa se bo odvijal v znamenju največjih hip-hop in rnb hitov vseh časov.

Da pa bo celotna zabava minila v še bolj slavnostnem slogu, smo se odločili, da na samem žuru nagradimo 50 obiskovalk z bogatimi nagradami. Nagrade so prispevali sponzorji dogodka.

Neizogibna party destinacija vseh klubskih gurmanov bo tudi to sredo RNB Confusion večer v klubu Top. Mogoče ste že slišali neke govorice in lahko vam potrdimo, da so resnične – Top zabava v klubu Top je vsako sredo zagarantirana.

Se vidimo v sredo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.