RNB Confusion powered by Studentarija.net

Vabimo vas na veliki party, ki se bo odvijal 13.11. v ljubljanskem klubu Cvetličarna. V ritmih RNB-ja boste lahko uživali na ekskluzivni študentski zabavi, čakajo pa vas tudi lepe nagrade in mednarodno priznani DJ-i.

Ste si že zaželeli novega partyja v Cvetličarni?
Počasi smo vas že navadili na nore zabave, ki se v ritmu RNB Confusiona odvijajo enkrat mesečno v klubu Cvetličarna. Prejšnji mesec smo peli z skupino Elemental, nato pa plesali ob nepozabnem setu DJ-a Zrne, Em Beeja in Shekota. Vse ljubitelje vročih r&b ritmov bo zagotovo razveselila novica, da vam v novembru pripravljamo kar dva partyja v klubu Cvetličarna, na katerih vam lahko obljubimo nepozabno zabavo. Vsi ste vabljeni, da se nam pridružite že 13.11. na velikem tematskem žuru »I Love College«, ki ga pripravljamo skupaj s spletnim portalom Studentarija.net, ter na tistem 27.11., ko bomo v Cvetličarni v sodelovanju z Universal Slovenia Records predstavili novi album skupine N.E.R.D.

I LOVE COLLEGE powered by STUDENTARIJA.NET
RNB Confusion v sodelovanju z Studentarija.net pripravlja študentsko poslastico »I LOVE COLLEGE«. Vsi študentje, ki ob študiju znate ceniti tudi tisto drugo plat študentskega življenja – vabljeni na žur brez meja, ki se bo odvijal v soboto 13.11. v klubu Cvetličarna. Ta dan pozabite na izpite in skripte, zberite svojo najljubšo družbo, oblečite svojo casual plesno kombinacijo, vse ostalo pa prepustite nam oz. DJ Zrni in Shekotu. Na vhodu vam bomo za vsak slučaj podarili tudi kondom, saj RNB Confusion pazi na vašo zaščito ;) Tisti najpogumnejši na plesišču pa lahko pričakujejo tudi druge nagrade, kot so:
-    Glasbeni mixi založbe Universal Records
-    Brezplačna striženja v frizerskem salonu Stevo
-    Brezplačna striženja v frizerskem salonu Mič styling
-    Kino vstopnice za ogled filmov v Koloseju
-    Lepe nagrade v obliki kuponov 1nadan.si
-    Potovanja agencije Supra TravelKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.