RNB Confusion na novi lokaciji!

RNB Confusion se s prihajajočo soboto (11.12.) seli na novo lokacijo in ob tej priložnosti vas nagrajuje s 6 brezplačnimi vstopnicami!

Se želiš udeležiti velike otvoritve RNB Confusion partyjev na novi lokaciji? Pošlji email z naslovom "Confusion Bachus" na nagradna@studentarija.net , pripiši svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo pripeljal/a s seboj in se poteguj za 2 od 6 brezplačnih vstopnic za ta dogodek. Nagradna igra se zaključi 10.12.2010, nagrajenci pa bodo o nagradah in njihovem prevzemu obveščeni po emailu.
 

 

Upamo, da nam ne boste zamerili, ker vam zopet pripravljamo odlično zabavo. Prišlo je do manjših sprememb, ampak prevladala je naša želja, ki je prisotna že od samega začetka – da vam, našim zvestim obiskovalcem, v Sloveniji ponudimo kvalitetno r&b zabavo, ki je vrjetno do sedaj še niste okusili. Ker si torej želimo, da še naprej skupaj žuramo in se zabavamo, vam s ponosom predstavljamo novo destinacijo, za katero upamo, da jo boste podprli kot vedno doslej. Saj poznate tisti pregovor, ki pravi: "Treæa sreæa".

GRAND OPENING NIGHT

V soboto, 11.decembra, vabimo vse ljubitelje plesnih r&b ritmov, da se udeležijo otvoritve nove sezone RNB Confusion večerov, ki se bo odvijala v klubu Bachus. Zaradi vašega velikega in pozitivnega interesa boste od 11.12. naprej lahko na RNB Confusion večerih plesali vsako soboto od otvoritve naprej.

TISTO strogo pravilo, ki bo obvezno veljalo in katerega bomo dosledno upoštevali vsako soboto, je starostna omejitev 19 let.

RNB CONFUSION SPECIAL

Vsako tretjo soboto v mesecu bo RNB Confusion v sklopu svoje franšize ob rezident DJ-ih predstavil tudi posebne goste. ®e na otvoritvi bomo tako gostili vokal in liderja popularne skupine Connect – Ivana Dražiæa.
 
Ivan Dražiæ Dragi vas bo skupajz vašim priljubljenim dvojcem RNB Confusiona DJ-em Zrno in Shekotom zabaval na mikrofonu s svojimi MC veščinami in refreni največjih hitov skupine Connect (Jeebena, Nebo, Prijateljska ljubav, Vuglji vuglji…). Skupina Connect že od samih začetkov sodeluje na različnih projektih RNB Confusiona, takšna gostovanja pa so posebne klubske poslastice. Tako bo RNB Live! Confusion v Bachusu v naslednjih mesecih gostil velikane r&b in hip hop scene, kot so:

Dj CLK (London, MTV), Nick The Drummer (uradni bobnar Tony Cetinskega), vokalistko Ivo Ajdukoviæ, Oli Dobollija (uradni Dj Eda Maajke) in ostale.

Nestrpno vas pričakujemo v naši novi rezidenci – klubu Bachus. Oborožite se samo z dobro voljo, obujte plesne čevlje in se prepustite ritmom RNB Confusiona.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.