Ritem mladosti!

Ekipa največjega radia za mlade v Ljubljani, Radio Antena in največja potovalna agencija za mlade v Sloveniji, Collegium Mondial Travel, ti predstavljajo Ritem mladosti!

Hej, ti! Ekipa največjega radia za mlade v Ljubljani, Radio Antena in največja potovalna agencija za mlade v Sloveniji, Collegium Mondial Travel, ti predstavljamo: Ritem mladosti! Na Anteni in Collegium Mondial Travel se zavedajo, da je mladost norost in hkrati eno izmed najlepših obdobij našega življenja, zato so zavihali rokave in pripravili pravo kreativno-glasbeno poslastico: Ritem mladosti. Da bo začetek novega šolskega in študijskega leta lažji in poln nove energije, idej in uspehov, vsebuje prireditev dva med seboj povezana dela:

Bodi v Ritmu mladosti – pokaži svoj talent!
Sodeluj na cool kreativno-športnih delavnicah in pokaži, kaj znaš!

Bodi v Ritmu mladosti – pusti, da glasba premika meje!
Doživi mega koncert in se prepusti ritmom najboljših slovenskih in tujih glasbenikov!

Bodi v Ritmu mladosti, bodi z ekipo CMT d.o.o. in Radia Antena! 14.9. pred Kolosejem.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.