Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Ritem mladosti se seli na nov termin in novo atraktivno lokacijo

Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na udaren decembrski termin ter na najbolj atraktivno koncertno lokacijo: 10. RITEM MLADOSTI bo 9. decembra gostila Dvorana Stožice v Ljubljani.

Radio Antena + Collegium Mondial Travel
10. RITEM MLADOSTI
PETEK, 9. DECEMBER @ DVORANA STOŽICE, LJ

 


»Ritem mladosti je ena najbolj priljubljenih prireditev za mlade, na kateri smo ob številnih domačih glasbenikih že gostili zvezdnike, kot so John Martin, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, High on Heels in drugi. Ker želimo vse naše projekte razvijati, letos pa praznujemo tudi dvajsetletnico, se selimo na nov termin in novo lokacijo,« povzema direktor CMT, Andrej Kačič.

Jean Frbežar, voditelj Anteninega zajtrka in član organizacijske ekipe pa dodaja: »Letošnji Ritem Mladosti bo ponudil najatraktivnejšo produkcjo in program doslej. Prve goste bomo razkrili v naslednjih dneh, ko bomo najavili tudi začetek prodaje prvega paketa najcenejših vstopnic.«