Rezultati nagradne igre

Izžrebali smo nagrajence naše nagradne igre, v kateri ste si lahko za pravilni odgovor prislužili vstopnico za event Valentina Kanzyanija in Marka Nastiæa v metliškem klubu Bollywood.

Klub Bollywood v Metliki očitno res postaja vse bolj popularen, saj je v nagradni igri sodelovalo več kot 40 uporabnikov, prav vsi pa so tudi pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje in sicer – z Valentinom Kanzyanijem bo 9.11.2007 v klubu Bollywood nastopil tudi Marko Nastiæ (odgovor c). ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, nagrajenci naše nagradne igre pa so:

- Nina Z.
- Sašo V.
- Nina M.
- Goran G.
- Kaja S.

Vsem nagrajencem čestitamo, na email pa ste prejeli podrobne napotke kako, kje in kdaj lahko prevzamete vstopnice za dogodek. Vsem ostalim sodelujočim želimo več sreče prihodnjič, na kar pa ne bo treba dolgo čakati, saj vam že pripravljamo nove nagradne igre.

Vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.