Rezultati nagradne igre

Izžrebali smo nagrajence naše nagradne igre, v kateri ste si lahko za pravilni odgovor prislužili vstopnico za event Valentina Kanzyanija in Marka Nastiæa v metliškem klubu Bollywood.

Klub Bollywood v Metliki očitno res postaja vse bolj popularen, saj je v nagradni igri sodelovalo več kot 40 uporabnikov, prav vsi pa so tudi pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje in sicer – z Valentinom Kanzyanijem bo 9.11.2007 v klubu Bollywood nastopil tudi Marko Nastiæ (odgovor c). ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, nagrajenci naše nagradne igre pa so:

- Nina Z.
- Sašo V.
- Nina M.
- Goran G.
- Kaja S.

Vsem nagrajencem čestitamo, na email pa ste prejeli podrobne napotke kako, kje in kdaj lahko prevzamete vstopnice za dogodek. Vsem ostalim sodelujočim želimo več sreče prihodnjič, na kar pa ne bo treba dolgo čakati, saj vam že pripravljamo nove nagradne igre.

Vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.