Resnica

Z njo nas "strašijo" od majhnih nog ; zdi se nam, da so z njo obsedeni starši, učitelji, "politiki", kot posebno "božanstvo" ga malikujejo zgodovinarji in "kvazi historiki". S kakšnim zanosom jih slišimo oznanjati : " Historia est magistra vitae!"
Kar modreci vedo epohe dolgo in kar, po "službeni dolžnosti" spreglejujejo zgodovinarji in s tem nevede dajejo pieteto "amaterjem", je nezdružljivost teh dveh pojmov : "Resnica" in zgodovina tvorita oksimoron – "zgodovinska resnica" ne obstaja!
Ali pa jih je, v najsproščenejši maniri, vsaj toliko, kot je o nji debaterjev…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.