Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Reportaža: Hard ASS Techno

V soboto, 25.10.08, smo na Rudniku za vas obiskali prenovljeni Inbox. Obiskali smo prireditev Hard Boxxxin Beats, tako imenovano Hard Ass Techno, ki se je začela ob desetih in končala v zgodnjih jutranjih urah.

Ob prihodu pred Inbox smo se razgledali naokoli, saj je bila tam velika množica ljudi. Parkirišča so bila zasedena z avtomobili(tudi policijskimi), iz katerih je prihajala glasna glasba in veliko mladih je stalo okoli njih in plesalo. V Inbox smo vstopili okoli polnoči, saj se je parkirišče opazno praznilo.

Prenovljeni Inbox je precej večji kot bivši Factory. Namesto treh prostorov ima samo enega, zato sprejme Inbox več ljudi. Nastopajoči so pritegnili veliko množico ljudi. Prvi je začel vrteti Daniel Gloomy, začel je vrteti ob desetih, naslednji je ob enajstih nastopil Paul Langley, katerega smo vsi
nestrpno pričakovali, ob pol enih ga je zamenjal FL-X in ob dveh nas je s svojim nastopom razveselila Linda Pearl. Za njo je ob pol štirih nastopil Boris S, zadnji pa je nastopil Lexis ob petih. Po njegovem nastopu se je prireditev zaključila.

Organizacija je bila na višku in laserji so popestrili dogajanje. Mladi so prišli oblečeni po pričakovanjih, saj so bili obvezni dodatki roza krilca, rožički in obvezno poudarjeno namazan obraz. Tisti z malo manj energije so se odpravili že z prvim avtobusom, ostali pa so vztrajali do konca.

Nastopajoči so se zelo potrudili, saj je bilo vzdušje res enkratno. Mladi so bili sproščeni in se zabavali. Vse je bilo po pričakovanjih, ali celo morda bolje.

Napisala: Vivian Erklavec Zajec