Registrske tablice po naročilu – izdelaj svojo tablico!

Registrske tablice s poljubnimi napisi ste verjetno opazili na različnih vozilih, saj so pravi hit. Bi radi naredili tablico z napisom po svoji želji?

Registrske tablice z napisom po lastni želji lahko izkoristite kot idealno darilo za Abrahama, darilo za mladoporočence, darilo za partnerja ali pa z registrsko tablico zgolj okrasite svoj avto s svojim imenom. Spodaj prilagamo par najbolj popularnih primerov tablic:

Registrska tablica

 

Registrske tablice

 

Abraham darilo

 

Darilo za mladoporočenca

 

Reklamne tablice

 

Bi želeli imeti takšno ali podobno registrsko tablico? Registrske tablice s svojim (poljubnim) napisom lahko enostavno naročite preko spleta na spletni strani http://avtotablice.net/r/12, edina omejitev je ta, da je napis lahko dolg največ 10 znakov, v besedilu lahko vsebuje logotip v obliki srčka in napis ne sme biti preveč žaljiv. Sam izgled tablice pa bo prav takšen, kot je na spodnji sliki (tablice so zelo kvalitetne – iz aluminija in imajo reliefni napis):

Tablica za rojstni dan

 

Registrske tablice – kako in kje jih naročiti?

V kolikor sami nimate prave ideje si lahko na spletni strani http://avtotablice.net/r/12 ogledate tudi zadnje dodane tablice in morda ravno med njimi najdete pravo idejo zase. Pravzaprav je cel postopek naročanja registrske ali reklamne tablice pravzaprav zelo enostaven:

1. Obiščemo spletno stran http://avtotablice.net/r/12
2. V tablico na sredini strani vpišemo poljubno besedilo, v kolikor želimo vstaviti srček naredimo klicaj (!) na mestu, kjer naj bi se srček nahajal.
3. Kliknemo na rumeni gumb z napisom “Naredi tablico”
4. Pred nami se pokaže primer naše tablice, pod njo pa vpišemo svoj email naslov in izberemo velikost tablice (obstajajo 3 različne velikosti) ter kliknemo rumeni gumb “Naprej”
5. Vpišemo naslov za dostavo in kliknemo rumeni gumb “Naprej”
6. Izberemo način plačila (Paypal, Moneta ali plačilo po predračunu – nakažete na TRR oz. plačate z UPN nalogom/položnico na banki ali pošti) in kliknete Naprej
7. Preverimo končno ceno in v kolikor nam odgovara kliknemo na rumeni gumb “Oddaj naročilo” in s tem potrdimo svoje naročilo
8. V roku parih dni nam poštar že dostavi našo unikatno in izvirno registrsko tablico!

 

TabliceKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Severina in Nina Pušlar

Podarjamo 2 vstopnici za veliki in zdaj že skoraj tradicionalni koncert Severine v Portorožu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:"Katera pesem Nine Pušlar je bila lani največkrat predvajana pesem na radijih?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sladica Summertime 17

Podarjamo 2 vstopnici za Sladica Summertime 17, ki se bo odvijal 23.6. v Sputniku! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Za kateri koncert bodo na Sladici podelili 2 vstopnici?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fresh Island 2017

Podarjamo 2 vstopnici za zaključek Fresh Island festivala na Pagu, na katerem bosta nastopila Rae Sremmurd in Sean Paul. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje: "Kateri DJ, znan tudi iz serije Princ iz Bel Aira, bo nastopil na Fresh Islandu?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam 2017

Podarjamo 2x1 vstopnico za Overjam 2017! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katerega leta se je odvijal prvi Overjam festival?"


Spremeni besedo.