Razpis za Prešernove nagrade

Univerza v Ljubljani objavlja razpis za Prešernove nagrade študentom Univerze v Ljubljani za študijsko leto 2009/2010

Univerza v Ljubljani s podeljevanjem nagrad za najboljša dela spodbuja kakovost znanstveno-raziskovalne in umetniške dejavnosti študentov do zaključene 2. bolonjske stopnje izobrazbe in enovitega magistrskega študija.

Vsaka članica Univerze  v Ljubljani lahko pošlje 3 dela, od tega največ 2 deli iz istega področja. Članice, ki imajo vpisanih več kot 3000 študentov lahko pošljejo največ 4 dela, od tega največ 3 iz istega področja.

Dela, ki kandidirajo za univerzitetno Prešernovo nagrado morajo biti pripravljena in posredovana Komisiji za Prešernove nagrade študentom (v nadaljevanju komisija) v skladu s 3. členom poslovnika o delu komisije.

  • Študenti predložijo dela, s katerimi se želijo potegovati za nagrado za študijsko leto 2009/2010, najkasneje do 1. septembra  2010 članici UL.
  • Članica UL do 1. oktobra 2010 predloži komisiji najboljša dela, ki so po oceni članice UL najprimernejša za nagrado.
  • Univerzitetna komisija odloči o nagradah do 20. novembra in odločitev o prejemnikih 12 univerzitetnih Prešernovih nagrad sporoči  članicam najkasneje do 22. novembra.
  • Svečana podelitev univerzitetnih Prešernovih nagrad za študijsko leto 2009/2010 bo v začetku decembra 2010 v okviru Tedna univerze.

Celotno besedilo razpisa pa najdete na tem naslovu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.