Rast kitajskega gospodarstva

Kitajsko gospodarstvo je v minulem letu raslo z 10,7-odstotno stopnjo, kar je največ po letu 1995, ko je bila gospodarska rast še 0,2 odstotne točke višja.

Kitajsko gospodarstvo je v minulem letu raslo z 10,7-odstotno stopnjo, kar je največ po letu 1995, ko je bila gospodarska rast še 0,2 odstotne točke višja. Visoka gospodarska rast je presegla napovedi večine domačih in tujih ekonomistov, Kitajska pa se je z 2100 milijardami evrov bruto domačega proizvoda (BDP) močno približala Nemčiji, ki trenutno zaseda tretje mesto na lestvici največjih gospodarstev na svetu za ZDA in Japonsko, poroča ameriška tiskovna agencija AP. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.