Rast kitajskega gospodarstva

Kitajsko gospodarstvo je v minulem letu raslo z 10,7-odstotno stopnjo, kar je največ po letu 1995, ko je bila gospodarska rast še 0,2 odstotne točke višja.

Kitajsko gospodarstvo je v minulem letu raslo z 10,7-odstotno stopnjo, kar je največ po letu 1995, ko je bila gospodarska rast še 0,2 odstotne točke višja. Visoka gospodarska rast je presegla napovedi večine domačih in tujih ekonomistov, Kitajska pa se je z 2100 milijardami evrov bruto domačega proizvoda (BDP) močno približala Nemčiji, ki trenutno zaseda tretje mesto na lestvici največjih gospodarstev na svetu za ZDA in Japonsko, poroča ameriška tiskovna agencija AP. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.