Racionalizacija iracionalnega

"Kako sem lahko bil/a tako neumen/a ?" Pogosto vprašanje, ki kot mantra odzvanja v ušesih nekdanjih "nesmrtno zaljubljenih", ki danes strtih src in duha postavajo po "kuloarjih realnosti" in si zastavljajo racionalna vprašanja, da bi dobili odgovore nanje in se rešili iz emocionalne zagate, ki z razumom že po "defaultu" ničesar ni imela. Kaj se je zgodilo?

Najprej so ljudje nečemu, ki je predstavljalo golo racionalnost "samo na sebi", ki je bilo "pragmatična pogodba", nič več, nič manj, odtujili razum, nadeli, vsilili "ljubezen", "poosebljeno iracionalnost" in jo gojili, zalivali, kot "punčico svojega očesa", s čimer so odprli "Pandorino skrinjico" in sčasoma pozabili na njen osnovni smoter. Nepregledne generacije ljudi so praznih glav in "polnih src" bezljale v "vrtiljak nečesa, za kar se je zdelo, da predstavlja edini smisel življenja". Nad njihovimi morebitnimi pomisleki so bdeli "morala" in sumnjičavi pogledi sosedov.

Danes, ko teh ni več, so ostali le še pomisleki in iz nečesa, kar z umnostjo/neumnostjo nima nikakršne zveze, bi radi naredili razumno, razumno razlagali iracionalno, a…Kaj je že razumno?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.