Prva vesoljska turistka spet na zemlji

Na Zemljo se je vrnila ruska kapsula in z njo prva vesoljska turistka Anušeh Ansari, ki je preživela 10 dni na vesoljski postaji.

Kapsula sojuz, ki je nazaj pripeljala tudi ameriškega in ruskega vesoljca, je varno pristala v stepi Kazahstana. 40-letna Ansarijeva, ki je bila rojena v Iranu in se je kasneje preselila v ZDA, je za potovanje na Mednarodno vesoljsko postajo plačala 20 milijonov dolarjev. Pred njo sta na postajo poletela dva vesoljska turista.

Po pristanku je Ansarijeva dejala, da je preživela čudovito izkušnjo, ki jo je opisala kot potovanje njenega življenja. Hkrati upa, da bo tako potovanje še ponovila. (RTVSLO)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.