Prva obletnica zavoda Ypsilon

Si želite pobliže spoznati delovanje Ypsilona ter se udeležiti ekskluzivnega izobraževalnega dogodka za ambiciozne mlade?

Letos praznujemo prvo obletnico delovanja Zavoda Ypsilon, ob kateri se lahko pohvalimo z 9 uspešnimi dogodki, na katerih so med drugim z nami delili svoje misli Zoran Jankoviæ, Boris Pahor, dr. Danica Purg, Janez Škrabec, Jan Muehlfeit, dr. France Bučar, dr. Vid Pečjak, dr. Daniela Brečko in mnogi drugi. Obenem združujemo že več kot 150 članov.

Za naše članice in člane, partnerje in vse prijatelje Zavoda Ypsilon pripravljamo obletnico, ki bo edinstven dogodek z izjemnimi gosti, kulturnimi utrinki in podelitvijo nagrad. Obletnica bo potekala v sredo, 27.10.2010, z začetkom ob 18. uri.

Zbrane goste bo pozdravil gostitelj srečanja, predsednik uprave družbe BTC, Jože Mermal, častna govornika pa bosta mag. Blaž Kavčič, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, in mag. Darja Radiæ, ministrica za gospodarstvo.

Osrednja gosta bosta tokrat dr. Peter Kraljič, upokojeni direktor in partner svetovalnega podjetja svetovnega slovesa McKinsey&Company, ter Emil Tedeschi, ustanovitelj in večinski lastnik družbe Atlantic Grupa.
Več o obletnici si lahko preberete tukaj.

Naši dogodki so sicer namenjeni zgolj našim članom, vendar želimo naše delovanje približati tudi tisti, ki nas še niso imeli priložnosti pobližje spoznati, zato smo se odločili, da za obletnico rezerviramo 15 mest za kogar koli, ki ga zanima delovanje Ypsilona. Brez obveznosti, zgolj da bolje spozna naše delovanje.

Ker pa kljub vsemu želimo, da zasedejo mesta tisti, ki jim je naše delovanje blizu, smo pripravili nagradno vprašanje, ki se glasi: Katero obletnico delovanja praznuje Zavod Ypsilon?

Prosta mesta bomo podelili prvim 15im, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanje ter ga skupaj z imenom, priimkom ter elektronskim naslovom poslali na info@ypsilon.si.

Več o Zavodu Ypsilon si lahko preberete na www.ypsilon.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.