Protest študentov

Kosilo v Državnem zboru stane 3.3 eur, kar je manj kot kateri boni… Postrezimo si!

Z namenom opozoriti na slabšanje položaja študentov – tudi zaradi podražitev študentske prehrane – Neodvisna študentska mreža vabi vse študente, da se nam v ponedeljek, 12.1.2009 ob 12. uri pridružite na kosilu v DZ RS, ki stane borih 3.3 EUR oz. bi ob subvenciji stalo samo 0.77 EUR in tako postalo najcenejše študentsko kosilo.

Ob nenadnem drastičnem povišanju cen študentskih bonov, smo študentje prisiljeni poseči po drugih oblikah prehranjevanja. Ker so kosila v Državnem zboru Republike Slovenije občutno cenejša kot marsikateri bon, smo se tako študentje odločili, da se bomo prehranjevali kar tam in tako »predstavnike ljudstva« opozorili na slabšanje položaja študentov, ki morajo (ob bistveno nižjih prihodkih) za prehrano odšteti več kot bolje plačani kolegi iz poslanskih klopi. Poleg tega je poskrbljeno tudi za nastanitev poslancev v Ljubljani, med tem, ko je študentskih postelj vedno premalo, najemnine pri zasebnikih pa čedalje višje.

Zbor ob 12.00 pred DZ RS (Parlamentom), lokacijo lahko preverite na tem naslovu.

 
Če želite kaj spremeniti je sedaj pravi čas, zgolj pisanje po forumih tokrat ne bo dovolj! Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.