Protest študentov

Kosilo v Državnem zboru stane 3.3 eur, kar je manj kot kateri boni… Postrezimo si!

Z namenom opozoriti na slabšanje položaja študentov – tudi zaradi podražitev študentske prehrane – Neodvisna študentska mreža vabi vse študente, da se nam v ponedeljek, 12.1.2009 ob 12. uri pridružite na kosilu v DZ RS, ki stane borih 3.3 EUR oz. bi ob subvenciji stalo samo 0.77 EUR in tako postalo najcenejše študentsko kosilo.

Ob nenadnem drastičnem povišanju cen študentskih bonov, smo študentje prisiljeni poseči po drugih oblikah prehranjevanja. Ker so kosila v Državnem zboru Republike Slovenije občutno cenejša kot marsikateri bon, smo se tako študentje odločili, da se bomo prehranjevali kar tam in tako »predstavnike ljudstva« opozorili na slabšanje položaja študentov, ki morajo (ob bistveno nižjih prihodkih) za prehrano odšteti več kot bolje plačani kolegi iz poslanskih klopi. Poleg tega je poskrbljeno tudi za nastanitev poslancev v Ljubljani, med tem, ko je študentskih postelj vedno premalo, najemnine pri zasebnikih pa čedalje višje.

Zbor ob 12.00 pred DZ RS (Parlamentom), lokacijo lahko preverite na tem naslovu.

 
Če želite kaj spremeniti je sedaj pravi čas, zgolj pisanje po forumih tokrat ne bo dovolj! Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.