Protest študentov

Kosilo v Državnem zboru stane 3.3 eur, kar je manj kot kateri boni… Postrezimo si!

Z namenom opozoriti na slabšanje položaja študentov – tudi zaradi podražitev študentske prehrane – Neodvisna študentska mreža vabi vse študente, da se nam v ponedeljek, 12.1.2009 ob 12. uri pridružite na kosilu v DZ RS, ki stane borih 3.3 EUR oz. bi ob subvenciji stalo samo 0.77 EUR in tako postalo najcenejše študentsko kosilo.

Ob nenadnem drastičnem povišanju cen študentskih bonov, smo študentje prisiljeni poseči po drugih oblikah prehranjevanja. Ker so kosila v Državnem zboru Republike Slovenije občutno cenejša kot marsikateri bon, smo se tako študentje odločili, da se bomo prehranjevali kar tam in tako »predstavnike ljudstva« opozorili na slabšanje položaja študentov, ki morajo (ob bistveno nižjih prihodkih) za prehrano odšteti več kot bolje plačani kolegi iz poslanskih klopi. Poleg tega je poskrbljeno tudi za nastanitev poslancev v Ljubljani, med tem, ko je študentskih postelj vedno premalo, najemnine pri zasebnikih pa čedalje višje.

Zbor ob 12.00 pred DZ RS (Parlamentom), lokacijo lahko preverite na tem naslovu.

 
Če želite kaj spremeniti je sedaj pravi čas, zgolj pisanje po forumih tokrat ne bo dovolj! Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.