Protest pred Parlamentom

Oglejte si fotoreportažo z današnjega protesta pred Parlamentom, kjer so študentje opozorili na slabšanje njihovega socialnega položaja.

12.1.2009 se je ob 12h začel organiziran protest slovenskih študentov pred Parlamentom. Po polurnem zmrzovanju na rahlem snegu so nato omogočili vstop v Parlament zgolj šestim predstavnikom študentov, za ostalo “rajo” pa so vrata ostala zaprta, tako da vam žal zaenkrat še ne moremo poročati o čem točno je tekla beseda. Lahko pa pričakujete obvestilo tudi o tem v kratkem, ko nam jo bodo posredovali predstavniki študentov.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.