Projektni dnevi EPF 2013

Projektni dnevi EPF 2013 so dogodek, katerega temeljni namen je prispevati k vzpostavljanju močnejših vezi med študenti, gospodarstvom in fakultetami oz. Univerzami.

Mladi projektni managerji (sekcija Slovenskega združenja za projektni management) v sodelovanju z Inštitutom za projektni management Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor in magistrsko usmeritvijo »Strateški in projektni management« te fakultete, organizirajo v letu 2013 že četrte Projektne dneve Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor – Projektni dnevi EPF 2013.

Projektni dnevi EPF 2013 bodo potekali v torek, 16. aprila 2013, v predavalnici PA na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Osrednja misel tokratnih projektnih dni je »Projekti in strategije za svetlejšo prihodnost«. Sicer gre v okviru teme dogodka za nekoliko posredne povezanosti z aktualno globalno finančno in poslovno problematiko, s katero se sooča večji del sveta, vendar pa na Projektnih dnevih EPF 2013 ne želijo razpravljati o »krizi«. Organizatorji tega dogodka menijo, da se ta izraz v zadnjem obdobju vse prevečkrat uporablja, zato se pogosto že kar »normalno« zdi, da imamo krizo in da je iz tega razloga »normalno«, da se nič ne da narediti, da je »normalno«, da je vse slabo in da bo slabo še naprej in da je skorajda »nenormalno«, če nekdo želi biti normalen.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.