Program Erasmus za mlade podjetnike

Gre za novi program, ki omogoča bodočim podjetnikom ob pomoči že uveljavljenih razviti sposobnosti za vodenje manjših ali srednje velikih podjetji, v 21 državah EU.

Program je nastal na pobudo EU in je namenjen vsem tistim, ki si na področju podjetništva želijo predvsem novih izkušenj, kontaktov, idej ter uporabnih informacij in ponuja:

  • možnost mlademu podjetniku da se uči od že uveljavljenega podjetnika, ki vodi manjše ali srednje veliko podjetje v drugi državi EU,
  • možnost izmenjave izkušenj med novim in že uveljavljenim podjetnikom,
  • olajšan dostop do novih trgov in iskanje potencialnih poslovnih partnerjev,
  • socialno povezovanjem med posameznimi poslovneži in majhnimi oziroma srednje velikimi podjetji,
  • že uveljavljenim podjetnikom da razvijejo nove trgovske povezave in izvejo več o poslovnih priložnostih v drugih državah EU.

Sodelujejo lahko vsi bodoči podjetniki, ali pa tisti ki so s svojim podjetjem začeli v zadnjih 3 letih ter že uveljavljeni podjetniki ki imajo svoje majhno ali srednje veliko podjetje, oziroma ga vodijo. Na voljo sta 102 posredniški organizaciji v 21 državah EU. Med njimi na žalost ni organizacije v Sloveniji pa kljub temu vsi interesenti lahko zaprosijo za dodatne informacije v sosednjima državama Avstrije in Italije ali drugod po EU.

Rok za prijavo je 29. maj 2009, prijavite pa se lahko tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.